Altın fiyatları o tarihte şaka kalkacak! İpin ucu kaçacak! Ons altın 2023’te bu seviyeleri görecek!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın fiyatları o tarihte şaka kalkacak! İpin ucu kaçacak! Ons altın 2023’te bu seviyeleri görecek!

Altın fiyatları o tarihte şaka kalkacak! İpin ucu kaçacak! Ons altın 2023’te bu seviyeleri görecek!

ABONE OL
17 Aralık 2022 10:17
Altın fiyatları o tarihte şaka kalkacak! İpin ucu kaçacak! Ons altın 2023’te bu seviyeleri görecek!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ons altın 2023’te bu seviyeleri görecek! Altın fiyatları o tarihte şaka kalkacak! İpin ucu kaçacak! Faiz kararlarıyla beraber, gelişen kriz ortamıyla süreç her geçen gün daha fazla heyecan uyandırıyor. Altına yatırım yapmak isteyenler çıkan bu haberlerle birlikte beklemeye devam ediyor. Bu bekleyiş yapılan açıklamalarla birlikte biraz daha devam edeceğe benziyor.

2000 TL Olması Bekleniyor!

Altın fiyatlarının son günlerde artış göstermesi sürecin oluşumunda rol oynayan etkenler arasında bulunuyor. Dolayısıyla süreç her açıdan avantajlarla dolu seçenekler kapsamında gerçekleşiyor. Böylelikle en iyi hizmetlerden yararlanma fırsatlarına sebep olabiliyor. Gelişen kriz ortamıyla beraber altın fiyatlarının şaha kalkması bekleniyor. Bu artışın tam olarak ne zaman olacağı bilinmezken altın fiyatları ile dolar arasındaki bağlantı da merak ediyor.

Fiyatların şaha kalkmasıyla beraber gram altın fiyatları böylelikle 2000 TL bandına kadar yaklaşabilecek. Böylelikle kişiler yüksek orandan fırsatlarla dolu hizmetlerden faydalanma olanaklarına sahip olabilecekler. Kişilerin süreci en iyi şekilde yönetebilmesi için ekonomik hizmetlerin gelişim göstermesi önemli bir hizmet olanağı dahilindedir. Gram altın fiyatlarını kimse tutamayacak. Fiyatlar her geçen gün hizmet sahası çerçevesi altında gerçekleşmesine sebep olabilecek.

Ons Altın 2023’te Bu Seviyeleri Görecek!

Credit Suisse, altında 200 günlük hareketli ortalamanın 1790 seviyesine geldiğine dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yapıyor: “Altın, şu anda 1790 dolarda görülen kritik 200 günlük hareketli ortalamaya yakın. Mevcut tabanla, 2022’deki düşüşün yüzde 50’lik düzeltmesi olan 1843 dolara, ardından 1877 dolara ve sonrasında 3’üncü durak olarak 1896 dolara seviyesine göz dikecek.”

FXStreet eksperleri ise buradan sonra altındaki satışların 1721 dolara kadar gelebileceği ikazını yapıyor. Fakat ABD’de Fed’in şahin tonunu bir tarafa bırakacağı inancı gelişirse o vakit yükseliş doğrultusunda en mühim direnç 1805 dolar olarak gösteriliyor.

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP