Çıldırtan ters köşe… Altın fiyatları için majör uyarı yapıldı! Ocak geldiği an işler tersine dönecek!
  • Finans 365
  • Altın
  • Çıldırtan ters köşe… Altın fiyatları için majör uyarı yapıldı! Ocak geldiği an işler tersine dönecek!

Çıldırtan ters köşe… Altın fiyatları için majör uyarı yapıldı! Ocak geldiği an işler tersine dönecek!

ABONE OL
21 Aralık 2022 16:36
Çıldırtan ters köşe… Altın fiyatları için majör uyarı yapıldı! Ocak geldiği an işler tersine dönecek!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın fiyatları için majör uyarı yapıldı! Ocak geldiği an işler tersine dönecek! Çıldırtan ters köşe… Altın fiyatlarında yaşanan son durgunluk herkesin dikkatini çekti. Piyasaları yakından takip eden ve yastık altı yatırımı olan kişiler piyasalarda neler olacağı konusunda yapılan yorumlara odaklandı. 1070 TL seviyelerinde gezinen gram altın fiyatlarının 1450 TL olabileceği öne sürülmüştü. Ancak beklenen olmadı. Para ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş son durumu merak edenler için değerlendirdi.

Altın fiyatları için majör uyarı yapıldı! Ocak geldiği an işler tersine dönecek! Çıldırtan ters köşe yaşandı. Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri büyük önem arz ediyor. Milyonlarca kişi fiyatlardaki son duruma kulak kesildi. Para ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş son durumu merak edenler için değerlendirdi.

20 TL SEVİYELERİ BEKLENİYORDU

Para ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş açıklamasına “Dolar/TL kurunda yıl sonu beklentisi 20-21 lira aralığı idi. Ancak bu seviyeden uzak bir yıl sonu kapanışı yapacak.” sözleriyle başladı.

“BİR YIL AYNI SEVİYELERDE”

Memiş sözlerine “Çünkü kontrol sistemin eline geçti, serbest piyasa koşulları da gerçekleşmemiş oldu. Bir yıldır belli bir direnci kıramayan dolar/TL kuru, içerde yatırımcısının beklentisini karşılamadı.” şeklinde devam etti.

O SEVİYELER TAKİP EDİLEBİLİR

2022 yılına 13,25 liradan başlayan dolar/TL kuru, bugün 18,66 lira. Kademeli geri çekilmelerde 16,50-16,30-16,10 seviyelerini takip edeceğim.” şeklinde devam etti.

ENFLASYON VERİSİ BEKLENİYOR

İslam Memiş ayrıca “Muhtemelen düşük gelen bir enflasyon verisi Amerika’da olacak gibi gözüküyor. Bu da küresel piyasayı pozitif yönde tesirlemeye yarayacak büyük bir gelişme olacak.” sözleriyle uyarıda bulundu.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP