Ayçiçek yağında çılgın indirim! İster stok yapın ister bir bir alın! Ayçiçek yağı sadece 35 TL
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Ayçiçek yağında çılgın indirim! İster stok yapın ister bir bir alın! Ayçiçek yağı sadece 35 TL

Ayçiçek yağında çılgın indirim! İster stok yapın ister bir bir alın! Ayçiçek yağı sadece 35 TL

ABONE OL
12 Ocak 2023 15:51
Ayçiçek yağında çılgın indirim! İster stok yapın ister bir bir alın! Ayçiçek yağı sadece 35 TL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayçiçek yağı sadece 35 TL… Ayçiçek yağında çılgın indirim! İster stok yapın ister bir bir alın! 2022 senesinin zam şampiyonları arasında bulunan ayçiçek yağı 2023 senesinin ilk günlerinde de artış gören ürünlerden. Çalışanların ücretlerine oluşturulan zamların sonrasında fazlası market mamüllerinde Ocak ayı süresince sabit fiyat politikası uygulayacağını ve ay süresince zam yapmayacağını duyursa da ayçiçek yağı fiyatları birçok markette el yakıyor.

Ocak ayı sona erdiğinde ise fiyatların yükselip yükselmeyeceği, bir müddet daha sabit fiyat uygulanıp uygulanmayacağı şimdilik bilinmiyor. Fakat Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı’nın fahiş fiyat artışlarını engellemek ve sabit fiyat politikasını sürdürmek için çabaları sürüyor. Bütün şunların karşısında ise ham madde başta olmak suretiyle birçok girdi fiyatındaki artış sürüyor. Yemeklerin vazgeçilmezi ayçiçek yağı ise o markette dip fiyatta fakat indirim yalnızca bir kaç gün sürecek. Yetişenin aldığı indirimin ayrıntıları ve o market işte burada…

Ayçiçek yağında birçok markette dönem dönem indirimli fiyatlar açıklanıyor. Ama o marketten büyük indirim haberi geldi. Vatandaş indirim haberine büyük ilgi gözler önüne serdi. Herkes markete akın etti.

Besler marka Ayçiçek Yağının 1 litresi Bizim Toptan Market’te indirimde.

1 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 35 TL’ye düştü.

Indirim stoklarla sınırlı fakat indirimden faydalanabilmek bağlamında marketten 50 TL’lik alış veriş yapmanız lazımdır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP