2023 yılında altın fiyatları yanıyor! Kuyumcular tarih verdi! Elinde altını olanlar aman dikkat!
  • Finans 365
  • Altın
  • 2023 yılında altın fiyatları yanıyor! Kuyumcular tarih verdi! Elinde altını olanlar aman dikkat!

2023 yılında altın fiyatları yanıyor! Kuyumcular tarih verdi! Elinde altını olanlar aman dikkat!

ABONE OL
3 Şubat 2023 10:40
2023 yılında altın fiyatları yanıyor! Kuyumcular tarih verdi! Elinde altını olanlar aman dikkat!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuyumcular tarih verdi! Elinde altını olanlar aman dikkat! 2023 yılında altın fiyatları yanıyor! Altın en değerli madenler arsında yer almaktadır. İnsanlık tarihi boyunca hep değerli görülen altın günümüzde de bu değerini korumaktadır. Altın ile yatırım yapan sayısı hiç de az değildir. FED faiz kararlarını açıkladıktan sonra altın piyasasında görülen ani düşüşler yatırımcıları korkuttu. Geçen hafta 1.093 TL olan altın fiyatı bir anda 1.074 TL seviyesine kadar geriledi. Elinde altını olan kişiler altında yaşanan bu ani düşüş sonrasında alarma geçti. Gram altının son durumu ne olacak? İşte tüm detaylar…

Merakla beklenen yeni yıl altın tahminleri

2023 yılında altın fiyatlarında aşağı yönlü bir ivme yaşanması yatırımcıların dikkatini çekti. 2023 yılının ilerleyen aylarında döviz fiyatlarının azalacağı ve altın fiyatlarının artacağı tahmin ediliyor. Döviz değer kaybetme eğilimde olduğundan kuyumcular altın yatırım yapılmasını tavsiye ediyor. Bunu duyan döviz sahipleri acele dövizlerini bozdurmaya çalışıyor. Altın yatırımcılarının da gözü kulağı gelecek yeni artış haberlerinde görünüyor.

Altın önümüzdeki aylarda artacak mı?

Birçok kuyumcu 2023 yılında altın fiyatlarının artacağı konusunda görüşlerde bulunuyor. Bu nedenle kuyumcular vatandaşları altın satın almaya davet ediyor. Altına yatırım yapanın önümüzdeki aylarca kazanacağı ve birikimini katlayacağı öngörülüyor. Kuyumcular altın fiyatlarının pek çok durumdan etkilendiğini dile getiriyor. Bu yüzden altın alanların karlı çıkacağı iddia ediliyor.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. finans365.com sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP