Tarım Kredi Kooperatif Market’ten bir alana bir bedava kampanyası! 5 kg 106 TL’ye düştü! Vatandaş akın etti!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Tarım Kredi Kooperatif Market’ten bir alana bir bedava kampanyası! 5 kg 106 TL’ye düştü! Vatandaş akın etti!

Tarım Kredi Kooperatif Market’ten bir alana bir bedava kampanyası! 5 kg 106 TL’ye düştü! Vatandaş akın etti!

ABONE OL
6 Şubat 2023 10:49
Tarım Kredi Kooperatif Market’ten bir alana bir bedava kampanyası! 5 kg 106 TL’ye düştü! Vatandaş akın etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş akın etti! Tarım Kredi Kooperatif Market’ten bir alana bir bedava kampanyası! 5 kg 106 TL’ye düştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrasında birçok ürün Tarım Kredi Kooperatif Marke indirim listesine girdi. Tarım Kredi Kooperatif Market’ler başlattığı indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Her gün yeni ürünlerin eklendiği indirimler insanları memnun ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Market’ler şimdi 1 alana 1 bedava kampanyası düzenliyor. Bu kampanya dondurmalar için geçerlidir.

Doğal ürünleri kendine ait fabrikalarda üreten ve satışa çıkaran Tarım kredi marketleri uygun fiyatlı ürünleriyle insanları memnun ediyor. Farklı kategorilerde ürünler internet üzerinden satışa çıkarılıyor. Tarım kredi birlik işlediği ürünleri kaliteli bir şekilde sofralarınıza sunuyor. Tarım kredi ürünleri hakkında kampanyaları aktüel ürünlerde bulabilirsiniz.

Tarım Kredi Birlik Ürünleri Fiyatları

Tarım kredi birlik ürünleri çiftçiden aldıkları kaliteli ürünleri insanlara uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Tarım kredi birlik ürünleri kalitesiyle de adından söz ettiriyor. Tarım kredi birlik ürünlerinin fiyatları son derece uygundur. Market üzerinde tüm ürünler kullanıcıların ulaşabileceği düzeylerde bulunuyor. Her bütçeye uygun Tarım kredi birlik ürünlerini güncel kataloglar üzerinden görebilirsiniz.

Tarım kredi birlik markasının ürünlerinde kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Sizde aktüel ürünleri satın alarak fiyatlar konusunda tüm detayları bulabilirsiniz. Market tarafından aktüel ürünler her ay düzenli olarak yayınlanıyor. Bu katalogları internet üzerinde ya da süper marketlerde bulabilirsiniz. Aktüel ürünler sayesinde temel ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlara karşılayabilirsiniz.

Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili olarak indirimler çok sıkı bir biçimde takip ediliyor. Toz şekerde oluşturulan indirim ise haftanın indirimi oldu. Destan marka toz şeker amacıyla indirim aktaran Tarım Kredi pazar fiyatlarının altında satış uygulanacağını açıkladı. 5 kg toz şeker bağlamında 106,45 TL fiyat aktaran Tarım Kredi Kooperatif Market sınırlı sayıda ürünün bulunduğuna dair ikaz da yaptı. Pazarda 115 TL ile 120 TL arasında ortalama fiyatı olan toz şeker amacıyla bu fiyat fırsat olarak değerlendirildi.

haber24.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (9)
  • Leyla

    Bir alana bir bedava diyorsunuz milleti kandıryorsunuz hani bedava

  • Eda gul

    Lütfen indirim yaptık diye insanları kandırmayın artık yapacaksanız doğru dürüst indirim yapın yada hiç yapmayın diğer dolandırıcı marketlerin seviyesine düşün

  • Feridun

    haberin başındaYagı gösterip şeker diiyorsunuz

  • Emekli

    Şekerin paketinde % 100 pancar yazıyorsa şekeri alırım.Destan da böyle bir emare yok

  • İrfan arıcı

    Normal şartlarda tarım kredi kooperatifleri daha ucuz olması gerekmez mi ,bakıyorum inceliyorum buradaki ürünlerin yüzde doksanı diğer marketlerden daha pahalı bunu bilen varmı yokmu bilmiyorum tarım Kredi kooperatifleri s9ylendi gibi ucuz değil yani saygılarımla.

  • Murat

    Ben tarım koperatife gitim hiçte uyğun deyil bir kaç ürün hariç

  • Bayram Akkaya

    Daha öncesinde de başka marketlerde 106 tl ye hatta 94 tl ye şeker gördüm ve aldım.

  • Abdurrahman dinc

    Buda indirimmi diyorsunuz .bırakın ya gir gir geçmeyi birçok markkette 5kilo toz şeker 105tl

  • İBRAHİM

    Marketlerde şuan 5 kg 103 TL. T. K. Koop. Neresi ucuz. VATANDAŞI kandırmadan başka birşey değil.


HIZLI YORUM YAP