DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
İhtiyaç Kredisinde Yeni Dönemi Halk Bank Başlattı Kredi Almayan Kalmayacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • İhtiyaç Kredisinde Yeni Dönemi Halk Bank Başlattı Kredi Almayan Kalmayacak

İhtiyaç Kredisinde Yeni Dönemi Halk Bank Başlattı Kredi Almayan Kalmayacak

Vatandaşlar bankalardan kredi alırken inanılmaz şekilde zorlanıyor. Yaşanan zorluklar maddi sıkıntıda olan vatandaşı daha da sıkıntıya sokuyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
İhtiyaç Kredisinde Yeni Dönemi Halk Bank Başlattı Kredi Almayan Kalmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bank ise bu geleneği yıkarak herkesin kredi alması için çalışma başlattı. Korona virüsün ikinci dalgası herkesi sıkıntıya sürüklerken vatandaş ihtiyaçlarını karşılamak için bankalar akın ediyor. Bankalar kefille, teminatla, faiz oranlarıyla en olmadı taksitlendirme seçeneği ile vatandaşı kredi almaktan bezdiriyor. Özellikle uzun süren başvuru değerlendirmeleri parayı alan vatandaşı çoktan yorduğundan parayı harcatmaya enerji bırakmıyor. Yapılan açıklamaya göre her haliyle sade bir şekilde vatandaşa kredi imkanı sunulmuş olacak. Sunulan bu imkan sayesinde vatandaş ihtiyacını karşılayacak ve tekrardan kredi almak için şubeyi ziyaret edecek. 10 bin TL’ye varan kredi limitleri oluşturan banka ihtiyaç kredisi başlığı altında kredi vermeye hazırlanıyor.

Anında Değerlendirme Mümkün

3 ay geri ödem almayacak olan banka %0.37 oranındaki faizle vatandaşa kredi vermiş olacak. Hem faiz oranları hem geri ödemesiz olması ile vatandaşı çok sevindiren banka şimdiden binlerce başvuru talebi aldığını belirtti. 36 aya varan taksitlendirme seçeneği uygulanacağını açıklayan banka vatandaşla istişare ederek ödeme planı oluşturmanın alt yapısını oluşturuyor. Bankalara gelerek banka çalışanlarıyla işlem yapılması işin en kolay kısmı olarak addediliyor. Burada sistemsel bir kopukluk olmayacağı gibi tüm işlemlerin sıkıntısız halledileceği düşünülüyor. Online olarak işlem halledecekler içinse hummalı şekilde çalışılıyor. Sistemin azizliğine uğramadan kredi alacak olan vatandaşın memnun şekilde sistemden ayrılması Halk Bank tarafından çok önemseniyor. Kredi başvurularının yapılmasından hemen sonra online ve SMS başvuruları anında değerlendirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP