DOLAR

32,5807

0.28%
EURO

35,0156

0.11%
ALTIN(gr)

2.460,79

1,03%
BİST 100

%
Üniversiteliler Merakla Bekliyor: Hangi Üniversiteler Uzaktan Eğitim Yapacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Üniversiteliler Merakla Bekliyor: Hangi Üniversiteler Uzaktan Eğitim Yapacak?

Üniversiteliler Merakla Bekliyor: Hangi Üniversiteler Uzaktan Eğitim Yapacak?

Üniversite öğrencileri merak ediyor! Hangi üniversite uzaktan eğitimle devam edecek merak ediliyor, hangi bölümler yüz yüze eğitime dönüş yapacak? Tüm detaylarıyla haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:01
Üniversiteliler Merakla Bekliyor: Hangi Üniversiteler Uzaktan Eğitim Yapacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle alınan tedbirler arasında eğitime uzaktan devam edilmesi kararı alınmıştı, yeni bir döneme giriş yapacak olan üniversiteler yüz yüze mi eğitime başlayacak yoksa uzaktan eğitimle mi devam edecek merak konusu oldu. Dünyadaki pandemi krizi nedeniyle tüm dünyada tedbirler alındı, alınan sıkı tedbirlerden bir tanesi de eğitime uzaktan devam etmek oldu. Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı okulları tedbirli şekilde velilerin rızasına bırakılacak şekilde açılacaktı fakat üniversiteler için herhangi bir haber gelmemişti. Yakın dönemde bazı üniversiteler eğitime nasıl devam edecekleri konusunda karar aldılar, işte o üniversiteler ve aldıkları kararlar…

  • Mimar Sinan Üniversitesi yeni eğitim dönemine uzaktan devam edecek, uygulamalı dersler için herhangi bir açıklama henüz yapılmadı fakat teorik derslerin çevrimiçi/online olarak yapılacağı kararı verildi.
  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ise yeni eğitim dönemine tamamen uzaktan devam edecek.
  • Batman Üniversitesi senato kararına göre büyük ölçüde uzaktan devam edileceği açıklandı.
  • Malatya Üniversitesi yeni eğitim dönemine uygulamalı dersler için uygun şartlar sağlanması halinde eğitime bahar dönemi yüz yüze devam edecek.
  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi güz dönemi için açıklamada bulundu, pandemi dönemi göz önünde bulundurulup, değerlendirilerek uygulamalı derslerin uzaktan eğitim olacağını duyurdular.
  • Balıkesir Üniversitesi tıp fakültesi 4,5 ve 6. sınıf öğrencileri ve 5. Sınıf veterinerlik öğrencileri yüz yüze eğitime dönüş yapacaklar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP