SGK’dan Emeklilere Faizsiz Kredi Desteği

SGK’dan Emeklilere Faizsiz Kredi Desteği

SGK emekliklilerine ihtiyaç kredisi kolaylığı. Her banka emekliklilere özel olarak faizsiz kredi desteği sunuyor. Bankanın maaş müşterisi olması talep ediliyor. Kamu bankaları da emekliklileri cazip tekliflerle kuruluşa çekmeye çalışıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:28
SGK’dan Emeklilere Faizsiz Kredi Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maaş müşterileri Dijital Kredi ürünleri ile şubeye gitmeden kredi kullanabiliyor. SGK emeklileri için ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerden oluşuyor.

Kamu Bankalarının Emeklileri Çekme Yarışı Devam Ediyor

Emekliye faizsiz kredi imkanları devam ediyor. Kamu bankaları emeklilere özel kredi sağlayan bankalar arasında bulunmakta. Devlet bankası tarafından maaş müşterisi olması şartıyla sunulan ihtiyaç kredisi faiz oranları ile tercih sebebi oluyor. Emekli maaşlarını kamu bankalarından alan veya bundan sonra almayı taahhüt eden emekli müşterilerine Emeklinin Artısı Kredi Kampanyasını sunuluyor. Düşük limitli kredi kullanımında geçerli olan “Emeklinin Artısı” kredisi. Daha yüksek limitle kredi kullanacak olan müşterilere ise “ Mutlu Emekli kredisi” imkanını sağlanıyor.

Düşük limitli kredilerde 5000 TL ye kadar kredi sağlanıyor. 60 aya kadar vade imkanıyla sunulan mini emekli kredisi değişik ödeme planları seçebilir. Daha yüksek kredi kullanımında ise 100.000 TL ye kadar ihtiyaç kredisi kullandırabiliniyor. Yine 60 ay olan vade seçeneği ile ödeme planları emekli tarafından değerlendiriliyor.

Ödeme planları; Aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli olarak düzenlenebiliyor.

Ayrıca konut kredisi kullanmak isteyen emekliler için 120 aya kadar vade imkanı da sunuluyor. 100.000 TL’ye kadar kredi için aylık %1,18’den başlayan faiz oranı ve tahsis ücretli veya aylık %1,23’den başlayan faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak kullandırılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP