Dolar Günü Yükselişte Açtı! Dolarda Son Durum Ne?

Dolar Günü Yükselişte Açtı! Dolarda Son Durum Ne?

Ağustos ayında ki hızlı yükselişiyle zirveyi gören dolar, bugünde yükselmeye devam ediyor. 3 eylül dolar fiyatları nasıl? Dolar yükselecek mi yoksa düşüşe mi geçecek? Doların alternatifleri neler? Hepsini haberimizde topladık, işte detayları….

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Dolar Günü Yükselişte Açtı! Dolarda Son Durum Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Eylül Dolar Fiyatı

Ağustos ayında yeni zirveler gören dolar, 3 eylül Çarşamba gününe nasıl başladı? Dolar yatırımcıları durumdan memnunken bir tarafta doların ekonomiye olan etkisinden şikayetçi. Herkesin merak ettiği dolarla ile ilgili son dakika dolar fiyatını konuşacağız.

Güncel Dolar Fiyatı

Uzmanların bankaların ellerinde bulundurdukları kuru bozdurmalarıyla beraber doların düşeceğinin düşünüyor. Diğer taraftan yatırımcılar doların düşecek mi yoksa yükselecek mi? Sorusunun cevabını merak ediyorlar. Dolar bu seviyelerden çok daha fazla çıkabilir bu yüzden elinde dolar bulunduranlar bozdurmak için biraz daha beklemeli.

Bugün dolar kuru güne yükselişle başlamış ve 7.40’ları görürken gün içinde artmaya devam edeceği bekleniyor. Alış kuru 7,3863 TL, satış kuru 7,3891 TL’dir. Dolar kuru en son 3.9.2020 04:55:28 tarihinde güncellenmiştir. Bu dolar kuru verileri doğrultusunda 1 Dolar 7,3891 Türk Lirasına karşılık gelmektedir.

İşte dolar endeksi;

Dolar endeksi güne, +0,070 ile %+0,08’ lik bir büyüme oranı ile artı değerde başladı.Büyüyen endeksin bugün değeri ise 92,407’dir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP