Yargı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yargı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Yargı dizisi, takipçilerin heyecanla bekledikleri bir yapım olmayı başardı. Geçtiğimiz hafta 11. bölümünü geride bırakan dizi, her hafta bir başka kafa karıştıran soru işareti ile sonlanıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Yargı Yeni Bölümde Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzleyenlerini hiç de tahmin etmedikleri çıkışlar inişler gerçekleşiyor bu dizide. Ters köşeler ile ‘ peki şimdi ne olacak?’ Dedirten cinsten şeyler oluyor. Bu başarı büyük oranda, tam 2 sene boyunca adliye koridorlarında ve mahkeme salonlarında adeta mesai yapan senarist Sema Ergenekon’un başarı hikayesi olarak karşımıza çıkıyor.

 Bu tip hikayeler elbette bir ekip işi olarak başarıyı getiriyor. Bazı zamanlarda hikaye çok sağlam bir şekilde oluşturulmuş olsa da oyunculuklar bazen oturmaya biliyor veya rejide problemler meydana gelebiliyor ve izleyiciye duygular tam geçmeyebiliyor.

Yargı dizisi başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun ekranda yakalamış olduğu uyumun tutması açısından şanslı fakat aynı zamanda diğer rollerdeki isimlerde özenle seçilmiş durumda. Öyle ki pek çok genç yetenek, hem başrollerde hem de usta isimlerden rol çalabiliyor.

 Dizinin gidişatını tahmin etmek pek mümkün olmuyor. Haberin başında da söylemiş olduğumuz gibi her hafta ekranlara gelen Yargı dizisi genelde kafa karışıklığı bırakarak sonlanıyor. Son zamanlarda Yargı dizisine damgasını vuran isim ise Onur Durmaz’ın hayat verdiği Engin karakteri oldu. Durmaz, o kadar iyi bir oyunculuk performansı sergiliyor ki ilk bölümlerde dizide olduğu halde hiç kimse varlığını dahi hissetmemişti neredeyse. Fakat tüm hikayenin onun üzerinde kurgulandığının en azından merkezi olduğun belli olması ile beraber heyecan daha çok artıyor. Onur Durmaz ise Engin karakteri ile izleyenleri hem sinir ediyor hem de büyük bir takdir topluyor oyunculuğu ile.

 Yargı dizisinde olayların çok çabuk bir şekilde çözülmesi izleyenlerin beğenisini kazanıyor fakat bazı zamanlarda soru işaretleri meydana getiren, ‘mantık hatası var mıdır acaba?’ şeklinde soru sordu durumlarda yok değil.

 Yargı dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20’de Kanal D’de

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP