Kylie Jenner Uzaklaştırma Kararı Aldırttı!

Kylie Jenner Uzaklaştırma Kararı Aldırttı!

Dünyanın en başarılı ve zengin kadınları arasında yer alan Kylie Jenner bu sefer de gündeme bir hayranına aldırttığı uzaklaştırma kararı ile düştü. Birkaç kez kendisine yaklaşmaya çalışan hayranının tacizlerinden rahatsız olan Jenner, Jrue Mesgan isimli hayranının kalıcı uzaklaştırma emri ile hem kendisine hem de şirketine yaklaşmasını önledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Kylie Jenner Uzaklaştırma Kararı Aldırttı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Travis Scott ile birlikte ikinci çocuklarını bekleyen Jenner, yakın zamanda düzenlediği baby shower partisi ile sosyal medyada büyük yankı yapmıştı. Şuan ise Jenner, kendisini rahatsız eden hayranından korunmak için harekete geçti.

Mesgan Uzun Süredir Kylie’yi Rahatsız Ediyor

Aslında Jenner ve Mesgan arasındaki bu durum uzun süredir devam ediyor. Aralık ayında Jenner’ın Holmby Hills’teki evine giderek kapıyı çalan Mesgan yasaklama emrini ihlal ettiği için tutuklanmıştı. Daha sonra hakkında iki farklı suçlama yapılan Mesgan artık Kylie Jenner’a artık yaklaşamayacak!

Mesgan Koruma Emri ve Mahkeme Emrini İhlal Etti

TMZ tarafından elde edilen belgelere göre Mesgan Kylie Jenner ve ailesinin çok özel bir mülkü olan Holmby Hills’e pek çok kez ziyarette bulundu. Mesgan’ın kapıyı çaldığını gören güvenlik görevlisi polisi aradı. 20.000 dolarlık kefaletle dışarıda olan Mesgan bu kararı ihlal ettiği için kefalet hükmü iptal edilerek hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Kalıcı Uzaklaştırma Emri Çıkartıldı

Aralık ayındaki uzak durma emrini ihlal eden Mesgan bu eylemi nedeniyle kalıcı uzaklaştırma emri cezasına çarptırıldı. Bu emirle birlikte Kylie Jenner’ın hem kendisi hem de Kylie Cosmetics bu takıntılı hayranına karşı koruma altında olacak.

Kylie Jenner Pek Çok Kez Hayranlarının Tacizine Uğradı

Hem güzelliği hem de popülerliği aslında Kylie Jenner için pek çok tatsız olayı da beraberinde getiriyor. En son yaşanan Jrue Mesgan olayından önce aralık ayında bir erkek Kylie’ye ulaşmak isterken komşusunun kapısını çalmıştı. Yine başka bir hayranı Kylie’ye aşkını ilan ederek evlenme teklifi etmek için Kylie’nin mülküne girmeye çalışmıştı. 2021 Haziran ayında ise daha önce güvenlik görevlilerinin ricası ile mülkten uzaklaşan bir adam tekrar Kylie Jenner’a yaklaşmaya çalıştığı için tutuklanmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP