Migros market tabuları yıktı! Alışveriş yapanlara 80 TL veriyor
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Migros market tabuları yıktı! Alışveriş yapanlara 80 TL veriyor

Migros market tabuları yıktı! Alışveriş yapanlara 80 TL veriyor

ABONE OL
19 Kasım 2022 15:35
Migros market tabuları yıktı! Alışveriş yapanlara 80 TL veriyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Alışveriş yapanlara 80 TL veriyor. Migros market tabuları yıktı! Vatandaşların yapması gereken tek şey Vakıf Bank kartına sahip olmak ve Migros Marketlerinden 150₺ ve üzeri alışveriş yapmaktır. Bu kampanya 18 Ekim ve 30 Kasım tarihleri arasında devam edecektir. Ayrıca bu indirim Migros Sanal Market uygulamasında da vardır. Migros Sanal Market üzerinden yapacağınız her 150₺ ve üzeri alışverişlerinizde eğer ödeme sırasında Vakıf Bank kartınızı kullanıyorsanız 80 liralık indirim sizleri bekliyor olacaktır.

Migros 80 TL İndirim Nasıl Kullanılır?

Migros marketleri ve Migros Sanal Marketinde kullanabileceğiniz 75 liralık bir indirime sahipsiniz! Sahip olmanız gereken tek şey Vakıf Bank kartı. Vakıf Bank kartına sahip herkes Migros ve Migros Sanal Marketten yapmış olacakları 150 lira ve üzeri alışverişlerde 80 liralık indirim kazacaklar.

Bunun için Migros Sanal Markette yapmış olduğunuz market alışverişi sonrasında kampanyalar kısmından Vakıf Bank kampanyasını seçmeyi unutmayın. Daha sonrasında indirim size otomatik olarak işlenecektir.

Vakıf Bank’ın vatandaşlara sunduğu bu özel kampanya yalnızca 18 Ekim’de başladı ve 30 Kasım’da bitecektir. Bu kampanyayı değerlendirmek isteyenlerin hemen Migros Sanal Marketi ziyaret etmeleri tavsiye edilmektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP