Altın Çok Hareketli! Altın Fiyatları Düşecek Mi? 14 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Çok Hareketli! Altın Fiyatları Düşecek Mi? 14 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Altın Çok Hareketli! Altın Fiyatları Düşecek Mi? 14 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Yeni haftaya altın nasıl bir giriş yaptı? Vatandaşın gözü altında! Altın Fiyatları Ne Durumda? Altın Fiyatları Düşecek Mi? Altına Yatırım Yapılmalı Mı? Analistler altın hakkında ne dedi? Detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
Altın Çok Hareketli! Altın Fiyatları Düşecek Mi? 14 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni bir haftaya giriş yaparken en çok merak edilenlerden bir tanesi de altın kurunun ne durumda olduğu oldu, yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle altın pandemi süreci boyunca çok hareketliydi. Ayrıca Rusya ve ABD’nin yeni tip Koronavirüs için buldukları aşıya onay vermeleri ile altın tekrar hareketlenmeye başladı, son sekiz yılın kıran altın geçtiğimiz Ağustos ayında rekor üzerine rekora koşmuştu Eylül ayında altının durumu ne olacak vatandaş merak etmekte. İşte güncel altın fiyatları…

  • Gram altın yeni haftanın yeni gününe 466,12 alış fiyatı ile 466,23 lira ile satışta.
  • Çeyrek altın yeni güne 759,00 alış fiyatı ile 767,40 lira ile satışta.
  • Yarım altın yeni güne başlarken 1.513,40 lira alış fiyatı ile 1.533,00 liraya satışta.
  • Tam altın yeni güne 2.992,38 alış fiyatı ile 3.050,28 liraya satışta.

Altına Yatırım Yapmak Ne Kadar Doğru?

Özel günlerde hediye olarak fazlasıyla tercih edilen altın hem vatandaşı hem yatırımcıları merakta bıraktı, altına yatırım yapılmalı mı yoksa riskli dönem nedeniyle altına yatırım yapmamalı mı? Hole sempozyumu sonrası altında hareketlenmeler görüldü ayrıca Koronavirüs aşısı için onay verilmesi altının hareketlenmesine neden oldu.

Analistler son sekiz yılın rekorunu kıran altın tekrar tekrar rekora koşabilir dedi, altına yatırım yapmanın riskli olduğunu çünkü dünya üzerindeki pandemi sürecinin altın kurunda riske sebep oluyor fakat uzun vadeli yatırımlar için altını tercih etmek uygundur. Kısa vadeli yatırımlar için altına yatırım yapmak riskli olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP