Altında Bu Sebeple Büyük Hareket Başlıyor! Dev Banka Altın 3000 Dolar Olacak Dedi!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altında Bu Sebeple Büyük Hareket Başlıyor! Dev Banka Altın 3000 Dolar Olacak Dedi!

Altında Bu Sebeple Büyük Hareket Başlıyor! Dev Banka Altın 3000 Dolar Olacak Dedi!

Son 1 yıldır sergilediği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sarıkız altın ile ilgili beklentiler bitmek bilmiyor. Amerika'nın dev bankası altın için yeni hedef fiyat verdi. İşte altının yeni hedef fiyatı ve teknik analizi. İnfo Yatırım araştırma biriminin teknik yorumu eşliğinde altında destek ve direnç seviyeleri haberimizin detayında.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Altında Bu Sebeple Büyük Hareket Başlıyor! Dev Banka Altın 3000 Dolar Olacak Dedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son 1 yıldır sergilediği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sarıkız altın ile ilgili beklentiler bitmek bilmiyor. Amerika’nın dev bankası altın için yeni hedef fiyat verdi. İşte altının yeni hedef fiyatı ve teknik analizi. İnfo Yatırım araştırma biriminin teknik yorumu eşliğinde altında destek ve direnç seviyeleri haberimizin detayında.

Altın yatırımcıları altın fiyatlarında görülebilecek seviyeleri merak ediyor. Tahminlerden en ilginci dev Amerikan bankasından geldi.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği yukarı yönlü hareketlenmeler ile birlikte yeni rekorlara imza atan altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü hareketlenmeler yaşanıyor.

Özellikle 2 hafta önce Rusya’nın ilk koronavirüs aşısını onaylaması ile küresel piyasalarda risk iştahı artmış ve altında gevşemeler yaşanmıştı. Fakat daha sonra bu aşıya karşı belirsizliğin oluşması ve güvenin azalması fiyatlar üzerinde volatilitenin artmasına neden olmuştu.

Diğer yandan geçtiğimiz haftanın son işlem gününde ABD’den gelen işsizlik maaşı başvuruları verisi takip edildi. Gelen veri ile birlikte başvuruların tekrar 1 milyonun üzerine çıktığı görüldü. Piyasalar bu veri ile dikkatlerini pandeminin ekonomik toparlanmaya olumsuz etkisine ilişkin endişelere çevirdi. Bu endişeler güvenli liman taleplerinde artışa neden olurken, altın fiyatlarında ise kazançların korunmasıne sebep oldu.

Haftanın ilk işlem gününe sakin ve dalgalı bir seyir ile başlayan XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak yukarı yönlü hareketlenmelerde sırasıyla 1963.77 – 2015.80 – 2049.84 seviyeleri direnç noktaları olarak takip edilebilir. Aşağı yönlü gevşemelerde ise 1924.03 – 1906.98 – 1862.93 seviyeleri destek noktaları olarak test edilebilir.

Dev Amerikan bankası Bank Of America altının ons fiyatında 3000 dolar yeni hedef fiyat olarak açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP