DOLAR

32,4470

-0.13%
EURO

34,7840

-0.56%
ALTIN(gr)

2.440,75

0,20%
BİST 100

%
Ticaretteki Sarsıntı Paladyum Fiyatlarını Aşağıya Çekti!
  • Finans 365
  • Finans
  • Ticaretteki Sarsıntı Paladyum Fiyatlarını Aşağıya Çekti!

Ticaretteki Sarsıntı Paladyum Fiyatlarını Aşağıya Çekti!

Geçtiğimiz dönemde altını düşüren Paladyum ticarette ki sarsıntı ve gerginlik ile beraber bu hafta 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
Ticaretteki Sarsıntı Paladyum Fiyatlarını Aşağıya Çekti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paladyum 2019 ayı içerisinde rekor seviyelere çıktı. Öyle ki Paladyum geçtiğimiz aylarda altını tahtından etmişti.

Paladyum Ne Kadar?

Amerika Birleşik Devletleri ile Çin arasındaki ticaret gerginliklerinden dolayı Paladyum dört ayın en düşük düzeyine geriledi. Amerika Birleşik Devletleri ile beraber Çin arasında geçen gelişmeler bu durumu oldukca etkiledi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü yapmış olduğu tam 200 milyar dolar değerindeki Çin ürününe uygulanan gümrük vergilerinin Cuma günü yüzde 10’dan yüzde 25’e çıkaracağını açıkladı. Çin ise bu duruma karşı adımlar atılacağı açıklaması ile birlikte metal fiyatları şuan da karışık durumda.

Otomotiv sektöründe kullanılmış olan paladyum tutarlarında ki düşüşte, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin’den gelmiş olan düşük otomotiv satışı verileri de çok fazla etkili olmaktadır.

Paladyum Nedir?

Paladyum dediğimiz Platin grubu metallerden olup aynı zaman da beyaz altının yapıtaşıdır aynı zaman da bazen beyaz altın olarak adlandırılır. Paladyum aynı zaman da en değerli üçüncü emtia metalidir.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP