DOLAR

32,3377

0.16%
EURO

35,1857

-0.02%
ALTIN(gr)

2.239,84

-0,15%
BİST 100

%
Gümüş Fiyatları Düşüte!! Kapalıçarşı Canlı Gümüş Fiyatları…
  • Finans 365
  • Finans
  • Gümüş Fiyatları Düşüte!! Kapalıçarşı Canlı Gümüş Fiyatları…

Gümüş Fiyatları Düşüte!! Kapalıçarşı Canlı Gümüş Fiyatları…

Altın ve dolardan sonra da yatırımcı vatandaşların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılma konusu olarak devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
Gümüş Fiyatları Düşüte!! Kapalıçarşı Canlı Gümüş Fiyatları…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temmuz ayında yatırımcısına yüzde 33,1 oranın da kar sağlayan gümüşten yatırımcı vatandaşlar vazgeçemiyor. Bu sabah itibari ile gümüş fiyatları yatırımcılar acısan merak edilen konular arasında yerini aldı.

Altın ve doların hareketliliğinin yanın da gümüşte de hareketlenmeler sürüyor. Merkez bankasının likidite adımı korona virüste ikinci dalgalanma kuşkusu tüm dünyayı sarsan olayların ardından dolarda ki ani hareketlilikler gümüş fiyatlarını da etkilemiş oldu. Altın ve dolardaki riskli dalgalanmalardan sonra yatırımcıların gözdesi şu sıralar gümüş oldu. Gümüş fiyatları düşer mi? gümüşe yatırım yapılır mı? Araştırmasını yapan yatırımcı vatandaşlar gümüş fiyatlarının heyecanla düşüşe geçmesini bekliyor.

Gümüş Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Altında ki şiddetli dalgalanmalardan dolayı gümüş fiyatları da hareketlendi. Yeni yatırımlar olarak vatandaşın kullanmaya başladığı gümüş fiyatları merak konusu. Bugün gümüş ücretleri ne kadar oldu? Araştırmasını yapan yatırımcı vatandaşlar, Emtia piyasasın da neler olacağını merak ediyor. Bu sabah gümüş fiyatları güne 5,67 liradan satışa çıktı. Gram gümüş alış fiyatları da güne 5,66 liradan başlayarak işlem görmeye başladı.

Gümüşe Yatırım Yapılır Mı?

Pandemi sürecinin ardından dünya da ekonomik alan da normale dönülmesi için yapılan uğraşlar olumlu sonuçlar verdi. Bu dönemde gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar gümüş fiyatları yükselir mi veya düşer mi gibi araştırmalar yapmaya başladı. Ekonomistlerin yaptıkları açıklamalara göre gümüş geçtiğimiz ay yatırımcına yüzde 31,1 oranın da kar geliri elde etti. Gümüş son dönemler de güvenilir liman olarak tanımlanmaya başlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP