DOLAR

32,5736

0.09%
EURO

35,0315

0.46%
ALTIN(gr)

2.421,85

-0,04%
BİST 100

%
Kırmızı Oda’da Bu Hafta; Alya İzleyenleri Şaşkına Uğrattı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kırmızı Oda’da Bu Hafta; Alya İzleyenleri Şaşkına Uğrattı

Kırmızı Oda’da Bu Hafta; Alya İzleyenleri Şaşkına Uğrattı

Peki izleyici bu kadar şoka sokan olay ne? Alya karakteri diziye veda mı ediyor? TV8 kanalının sevilen dizisi Kırmızı Oda, Alya karakterini oynayan Melisa Sönmez’in büyük oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyordu. Tüm detaylar haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:52
Kırmızı Oda’da Bu Hafta; Alya İzleyenleri Şaşkına Uğrattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hafta ekranlara gelen son bölümünde Alya, Garip ve Melek hikayeleri konu edindi ve tüm izleyenler oyunculuklar ile hayran kaldı. En çok Alya’nın çocukluk esnasında yaşamış olduğu travmalar o akşama adeta damga vurdu demek daha doğru olacak. Bölümün bitimine yakın doğru karşımıza çıkan Selvi Akdoğan karakteri de önümüzdeki bölüm için heyecan dolu anları meydana getirdi.Kırmızı Oda her hafta farklı heyecanları meydana getiriyor. Bu hafta en heyecanlı sahnelerinden bir tanesi ise Meliha karakterinin kızı olan Melek üzerinde oldu. Melek diğer adıyla Hayat bizlere neler gösterecek ve başına neler geldi. Kırmızı Oda 9. Bölüm sonunda herkesi şoka sokan Melek’in bir anda gelmesinden sonra Meliha’nın hayatını kaybettiğini söylemesi büyük şok etkisini daha da arttırdı.

Doktor Hanım, Melek’e Nasıl Bir Yön Sağlayacak?

Doktor Hanım’dan kendisine yalnızca annesini anlatmasını istemişti. Bu kısım oldukça önemliydi. Nedeni her ne olursa olsun annesi hayatta olmasa dahi doktor ve danışan arasındaki her şey gizli kalmak zorundaydı. Melek, Doktor Hanım’a o yangın anını en başından anlattı ve kafamızda meydana gelen soru işaretlerinin bir kısmı yok oldu. Tabi ki Melek’in yaşamış olduğu olayların tümünde annesini suçluyor olması da büyük dikkatleri üzerine çekmesine neden oluyordu. Olan olaylardan Melek bariz bir şekilde sadece annesini suçlu tutuyordu. Tabi ki de Melek her ne kadar annesini suçlasa dahi Doktor Hanım bütün detayları ile her şeyi iyi bir şekilde yerine oturtacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP