DOLAR

32,5582

0.2%
EURO

34,9526

-0.11%
ALTIN(gr)

2.443,82

0,33%
BİST 100

%
Herkese Yardım Müjdesi! Çalışma Şartı Olmadan Yardım Ödeneği Almanın Yolları Nelerdir?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Herkese Yardım Müjdesi! Çalışma Şartı Olmadan Yardım Ödeneği Almanın Yolları Nelerdir?

Herkese Yardım Müjdesi! Çalışma Şartı Olmadan Yardım Ödeneği Almanın Yolları Nelerdir?

Coronavirüsten etkilenen aileler için hükümetten destek geldi. Valilikler ve Kaymakamlıklarda sessiz kalmadı ve zor durumda olan ailelere yardım elini uzattı. İşte ihtiyaç sahiplerine verilecek olan 711 TL’lik yardım şartları. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Herkese Yardım Müjdesi! Çalışma Şartı Olmadan Yardım Ödeneği Almanın Yolları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin hayatı olumsuz etkilemesinden sonra tüm aileler ekonomik buhranlar yaşamakta. Özellikle 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldiğinde herkes evlerine kapanmak zorunda kalmış ve büyük bir maddi kayıp yaşamışlardı. Bu durum pek çok insanın vicdanını sarsmış ve hükümetten yardım kuruluşlarına kadar pek çok kişi yardım talebinde bulunmuştu. İşte devlet eliyle o kişilere 711 TL yardım etme sözü geldi.

Hükümet sadece 65 yaş ve üstü vatandaşlara ek gelir sağlayarak yardım etmeye hazır olduğunu bildirdi. Aynı zamanda durumu iyi olmayan tüm ailelere de gıda ve temel ihtiyaçlarının arasında olduğu büyük bir yardım paketi hazırlayacaklarının müjdesini verdi. 65 yaşını dolduran veya hiçbir geliri olmayan yoksul statüsündeki vatandaşlar devlet dairelerine giderek bu haklardan kolayca yararlanabilir. Şu anki mevcut düzenden coronavirüs sebebiyle çalışamayan vatandaşların aileleri de başvuru dilekçelerini verdikleri zaman yardım hakkı kazanabiliyorlar.

İhtiyaç Sahiplerine Ek Yardım Paketleri

SGK’da ek yardım için düğmeye bastı ve pek çok konuda yardım sözünü verdi. Pandemiden dolayı çalışamayıp maddi zorluklar çeken ve çocuklarını okutmakta zorlanan ailelere yine yardım olarak ek maaş veriliyor. Son belirlenen fiyatlar 500 TL ile 800 TL arası. Kiracı olup evinin kirasını ödeyemeyenlerde başvuru yaptıkları zamanda PTT üzerinden 711 lirayı kolayca çekebilirler. Şimdi gözler devletin yeni yardım paketlerinde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP