Dikkat! Altın Bu Gelişmeyi Bekliyor! Fiyatlar Çok Hızlı Yükselebilir de Düşebilir de!
  • Finans 365
  • Altın
  • Dikkat! Altın Bu Gelişmeyi Bekliyor! Fiyatlar Çok Hızlı Yükselebilir de Düşebilir de!

Dikkat! Altın Bu Gelişmeyi Bekliyor! Fiyatlar Çok Hızlı Yükselebilir de Düşebilir de!

Altın yatırımcısı fiyatları etkileyen tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Altın fiyatlarını öncelikli olarak en çok etkileyecek gelişme hayata geçerse hızlı düşüşler yaşanabilir. Aksi halde yükselişlerde görülebilir. Nedir o gelişme? Uzmanların son altın yorumları ne? İnfo Yatırım araştırma biriminin teknik yorumu eşliğinde altında destek ve direnç seviyeleri haberimizin detayında.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
Dikkat! Altın Bu Gelişmeyi Bekliyor! Fiyatlar Çok Hızlı Yükselebilir de Düşebilir de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnfo Yatırım araştırma birimi altın ile ilgili teknik analizini yayınladı. Eğer bu gelişme yaşanırsa;

Son zamanlarda gerçekleştirdiği hareketlenmeler ile birlikte dikkatleri üzerine çeken altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Genel olarak baktığımızda zayıf dolar ile birlikte Amerika ile Çin arasında gerilimlerin derinleşmesi, koronavirüs pandemisinde halen kontrolün sağlanamaması altında yukarı yönlü hareketlenmeleri destekliyor.

Fakat bunlara karşılık ABD hisse senetlerinin tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkması piyasalarda risk iştahını artırıyor. Artan bu risk iştahı ile birlikte altından zaman zaman çıkışlar yaşanırken; fiyatlarda aşağı yönlü hareketlenmeler de gerçekleşiyor. Diğer yandan ABD’de Temsilciler Meclisi Sözcüsü Pelosi; Demokratların, Cumhuriyetçiler ile anlaşmaya varabilmek için teşvik paketi teklifinde bir miktar kesinti yapma gibi konularda istekli olabileceğini söyledi.

Bunlarla birlikte Amerika kanadında 3 Kasım’da yapılacak olan Başkanlık Seçimleri konusu yavaş yavaş ağırlığını artırıyor. Seçimlere yaklaştıkça piyasalar bu gelişmeleri yakından takip edecek ve gelebilecek haber akışları küresel bazda volatiliteyi etkileyecektir.

Gün içerisine baktığımızda piyasalar 15:30’da ABD’den gelecek olan işsizlik haklarından yararlanma başvuruları verisini takip edecek.

XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 1979.26 – 2015.80 – 2049.84 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1927.38 – 1906.98 – 1862.93 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP