DOLAR

32,3310

0.24%
EURO

35,0949

-0.12%
ALTIN(gr)

2.298,42

0,93%
BİST 100

%
İŞKUR’dan Müjde, En Az İlkokul Mezunu Personel Alınacak

İŞKUR’dan Müjde, En Az İlkokul Mezunu Personel Alınacak

İŞKUR vatandaşı sevindirecek bir haber ile geldi, ilkokul mezunu olan kişilerin iş bulması daha zorken artık onlarda bir yerde çalışabilecekler. Personel alımları ATT, sekreter, hasta danışmanı gibi alanlarda yapılacak. İşte detayları..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
İŞKUR’dan Müjde, En Az İlkokul Mezunu Personel Alınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi döneminde hastanelere olan ilgi arttıkça elbette hastanelerde çalışacak personel sayısı da artıyor. Bu yüzden İŞKUR en az ilkokul mezunu olacak şekilde personel alımlarına başladı. Resmi internet sitesinden yayınlanan ilanlara bakarak sizde kendinize uygun gördüğünüz ilana başvurabilirsiniz.

Hastaneler İçin Personel Alımları

Onlarca farklı şehirde hastanelerde istihdam etmek üzere farklı iş kollarından personel alımları başladı. Ülke genelinde yapılan personel alımları hastanelerde;

  • ATT
  • Klinik destek elemanı
  • Sekreterlik
  • Hasta danışmanlığı
  • Ambulans şoförlüğü
  • Hasta kayıt kabul görevlisi
  • Temizlik personeli
  • Hemşire gibi alımlar yapılıyor.

Hastanelerde personel alımı için başvuru yapacak kişilerin İŞKUR üzerinden başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor, hangi hastanelerde kaç kişi alınması gerekiyor tek tek detaylar incelenerek alımlar sağlanacak. Sizlerde bu detaylara bakarak alımlara başvuruda bulunabilirsiniz. Öncelikle vatandaşın İŞKUR kayıtları ile giriş yapması gerekiyor, çok kısa sürede başvuru tamamlanacaktır.

İŞKUR’un meslek ara bölümüne istediğiniz iş kolunu yazabilir ve oradan kendi şehrinizde bulunan açık ilanları kolayca görebilirsiniz. İlanlar nereye ait, ne kadar kişi alınacak ve ne gibi şartları bulunuyor buradan yine hepsine ulaşabilirsiniz. Ayrıca irtibat numarası ile işverenlerle iletişime geçebilir, merak ettiklerinizi bizzat sorabilirsiniz. Bu kapsamda vatandaşlar anlık olarak arama kısmından ilanlara ulaşabilir ve gerekli koşullara göre başvuruda bulunabilir, hem ülke hem de ev ekonomisine katkıda bulunabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP