DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Türkiye’nin Önde Gelen Ticaret Platformu Bizim Toptan Projesini Tanıttı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Türkiye’nin Önde Gelen Ticaret Platformu Bizim Toptan Projesini Tanıttı

Türkiye’nin Önde Gelen Ticaret Platformu Bizim Toptan Projesini Tanıttı

BIST sürdürülebilir endeksine girmeye hak kazanan ticaret platformlarına bir yenisi daha eklendi, Bizim Toptan sürdürülebilir büyüme için yürüttüğü çalışmaları duyurduğu 2019 Sürdürülebilirlik Raporu ile BIST endeksine girmeye hak kazandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
Türkiye’nin Önde Gelen Ticaret Platformu Bizim Toptan Projesini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin 70 ilinde 173 mağazasıyla en yaygın olarak toptan market hizmeti veren Bizim Toptan Satış Mağazaları(BİZİM) 1 Ocak-31 Aralık 2019 dönemine ait çevresel, sosyal, ekonomik ve yönetimsel konulardaki sürdürülebilir uygulamalarını ve performansını anlattığı raporunu yayımladı.

Borsa İstanbul yani BİST’in belirlediği Endeks seçim kriterlerini başarıyla yerine getirdiği için kurumsal sürdürülebilirlik performansı üst düzeyde olan şirketlerin yer aldığı BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer almaya hak kazandı ve 58 şirketten biri haline geldi.

Bizim Toptan Ceo’su Hüseyin Balcı Açıklama Yaptı

Balcı’nın açıklamaları stratejik hedeflerine ulaştıklarını ifade ediyor, sözlerine şu şekilde devam etti, “Sektörün öncü şirketlerinden biri olarak, tüm paydaşlarımız ve müşterilerimiz için sürdürülebilir değer yaratmayı önemli bir sorumluluk olarak görüyoruz. 2019 yılı tüm iş süreçlerinde başarılı sonuçlar aldığımız ve stratejik hedeflere ulaştığımız bir yıl oldu. Operasyonlarımızı genişletirken aynı zamanda büyüme oranlarını, özel markalar ve Seç Market sayısını, dijital ticaret hacmini, Prosaf ile kurumsal müşteri sayısını artırdık ve aldığımız birçok ödülle başarımızı taçlandırdık. Temel sürdürülebilirlik gereklilikleri alanında yaptığımız çalışmalar neticesinde, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne girmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

“Pandemiyle mücadele ettiğimiz 2020 yılında sürdürülebilir iş modellerinin devamlılığının sağlanmasının kesintisiz bir tedarik zinciri için ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü. 2019 yılında çoklu kanal stratejimiz, dijitalleşme, ürün güvenliği, verimli tedarik zinciri, ekonomik ürün gibi alanlarda yaptığımız ve raporumuzda anlattığımız çalışmalar sayesinde, pandemi dönemindeki yoğun talebi ekonomik ve uygun fiyatlı ürünlerimizle ve yeterli stoklarımızla karşılayabildik.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP