DOLAR

32,4689

-0.06%
EURO

34,7325

-0.7%
ALTIN(gr)

2.434,75

-0,05%
BİST 100

%
Taşeron İşçiler İçin Müjdeli Haber Geldi! Herkesin Beklediği Zam Oranları Bu Yıl Ne Kadar Oldu?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Taşeron İşçiler İçin Müjdeli Haber Geldi! Herkesin Beklediği Zam Oranları Bu Yıl Ne Kadar Oldu?

Taşeron İşçiler İçin Müjdeli Haber Geldi! Herkesin Beklediği Zam Oranları Bu Yıl Ne Kadar Oldu?

4D’li taşeron işçilerini sevindirecek güzel bir haber yayınlandı! Herkesin dört gözle beklediği zam geldi ve ek ödeme tek tek yapılmaya başlandı. İşte taşeron işçilerin maaşlarına beklenen zam miktarları hakkındaki detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
Taşeron İşçiler İçin Müjdeli Haber Geldi! Herkesin Beklediği Zam Oranları Bu Yıl Ne Kadar Oldu?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Taşeron işçilerin kadrolu hayata geçtikten sonra aklındaki en önemli konu maaşlarına ne kadar zam yapılacağı oldu. Zam oranları ile birlikte yakında gelecek tediye ödemeleri hakkında herkes merakla araştırma yapıyor.

Binlerce taşeron işçisi için yapılacak ödemelerinin 5. taksitleri için sayılı zaman kaldı. Ne zaman ve ne kadar ödeme yapılacağı araştırılmaya devam ediyor. Bir yandan da yeni yılda gelecek zam oranları için çeşitli söylentiler başladı. Merakla beklenen zam ve ödemeler kapsamında biraz da olsa rahatlamak için gün sayan taşeron işçileri bekledikleri o güzel bir haberi sonunda aldılar.

İşçilere Ek Ödeme Müjdesi! Ödemeler Ne Zaman Yapılacak?

İşçilerin bekledikleri zam ve tediye ödemeleri için adeta sayılı bir zaman kaldı. 5. ödemeler için kamu kuruluşlarında çalışan kişiler için kesin tarih de resmi gazetede yayınlandı. Taşeron işçiler için büyük bir merakla beklenen konudan bir tanesi de her yıl sürekli olarak 4 taksit ile toplam 52 günlük olarak verilen tediye ödemeleri oluyor. Bu ana kadar ödenmesi gereken ödemelerinin ilk dört taksiti şimdiden yatırılmıştı. 15’er günlük olarak verilen ödemelerinin son taksiti için sayılı zaman kaldı. Son ödemelerin ne zaman yapılacağı konuşulmaya devam edilirken kesin tarih resmi gazete içerisinde yayınlandı. 5. tediye ödemeleri için belirlenen tarih 14 Aralık.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP