DOLAR

32,3876

0.19%
EURO

34,9986

-0.23%
ALTIN(gr)

2.324,78

0,24%
BİST 100

%
Kanal D Yılbaşımda Eğlendirecek Hangi Programlar Yayında Olacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kanal D Yılbaşımda Eğlendirecek Hangi Programlar Yayında Olacak?

Kanal D Yılbaşımda Eğlendirecek Hangi Programlar Yayında Olacak?

Yeni yıla girerken kanalların neredeyse tamamı akşam kuşaklarını yeniden düzenledi. Daha eğlenceli ve ünlü geçiti bol olan programlar bir bir duyurulmaya başlandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Kanal D Yılbaşımda Eğlendirecek Hangi Programlar Yayında Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’de bu yılbaşında normal yayın akışından farklı bir yayın akışı takip edecek. Yılbaşının denk geldiği gün yayında olması gereken İyi Aile Babası adlı dizi yılbaşı akşamında ekranlarda olmayacak. Yılbaşı perşembe gününe denk gelecek ve İyi Aile Babası Perşembe günü yayınlanıyor Ancak yılbaşı programında dizi yerine Çok Güzel Hareketler Bunlar ve eski Türk filmleri yer alacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar hemen ardından gece geç uyuyacaklar hatta hiç uyumayacaklar için Türk filmleri yayınlanacak. Ünlüler geçidi gibi olacak olan Türk Filmleri sayesinde nostaljiye doymuş olacaksınız. Türk filmlerinin oluşturduğu duygunun güzelliği ile yeni yılın ilg gününe uyanabilirsiniz.

Klasikler Ekranda Oynayacak

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşının ana konusu olacak. Profesyonel oyuncu ekibi ile gözleri ve gönülleri mutlu eden Çok Güzel Hareketler bu hafta da herkesi çok güldürecek. Çalışılan oyunların hepsinde kendimizden bir şey bulabildiğimiz çok güzel hareketler bunlar yılbaşına uygun oyunlarla izleyici karşısına çıkacak. Çok Güzel Hareketler Bunlardan sonra bir klasik olan Neredesin Firuze adlı Türk filmi izleyici ile buluşturulacak. Sinema tarihinin usta oyuncularının yanı sıra ünlüler geçidi ile tadında yenmeyecek bir film. Başrollerinde Demet Akbağ ve Haluk Bilginer olan film hareketli geçecek olan yılbaşı akşamınızı renklendirecek. Neredesin Firuze filminin ardından Kahpe Bizans ile kapanış yapacak olan Kanal D izleyicilerine dolu dolu br gece yaşatacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP