DOLAR

32,5443

0.01%
EURO

34,9223

0.21%
ALTIN(gr)

2.426,91

0,17%
BİST 100

%
Sigortasız Çalışanlar İçin Kredi Almanın Önü Açılıyor Son Başvurular Ne Zaman Başlıyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sigortasız Çalışanlar İçin Kredi Almanın Önü Açılıyor Son Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Sigortasız Çalışanlar İçin Kredi Almanın Önü Açılıyor Son Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Pandemiyle  beraber birçok banka kredi kampanyalarını sıklaştırdı. Herkesin kredi arayışında olması bankalar arasında rekabet oluştursa da zorlu ekonomik koşullarda kredi seçeneklerini artırıyor. Kredi işlemleri esnasında birçok banka kefil ya da teminat ararken geliri belgene evrakların da hazırda bulundurulması gerekiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Sigortasız Çalışanlar İçin Kredi Almanın Önü Açılıyor Son Başvurular Ne Zaman Başlıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ancak sigortasız çalışan ya da kredi notu düşük olan vatandaşlar kredi kampanyalarına pek dahil edilmiyor. Teminat arayan bankalar ile ekonomik anlamda sorun yaşayan vatandaşların bu durumuna bir çözüm geldi. Buna göre gelir belgesi aranmadan kredi alma imkanı oluşturulacak. Bireysel ihtiyaç kredileri kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışma ile birçok vatandaş acil nakit ihtiyacını halledebilecek. Bu şekilde birçok banka tekrardan kredi kampanyalarını revize ederek yeni kredi kampanyaları oluşturmaya başladı. Kamu bankalarının yanında özel bankaların da bu çalışmaya destek verdiği açıklandı.

Birçok Banka Aktif Katılım Gösterdi

Ziraat Bankası, Deniz Bank, Akbank, ING Bank, Odeabank, QNB Finansbank, TEB Bankası, Aktif Bank, Vakıf Bank, Şekerbank ve İş Bankasının desteklediği çalışmada vatandaşlar bu bankalara başvuruda bulunabilecek. Gelir belgesine ihtiyaç duyulmasa da konulan diğer şartlara riayet edilmesi bekleniyor. Buna göre kişiler 18 yaşından büyük olmalıdır. Yapılan işlem hukuki bir işlem olduğundan ve gelir belgesi de istenmediğinden böyle bir yola başvurulmaktadır. Farklı bir ek gelirin kesinlikle bulunması gerekiyor. Teminat kapsamında gösterilen taşınmazın hukuken kullanılmayacak niteliğinin olmaması gerekiyor. Başvuru yapacak vatandaşın kolaylıkla kredi alabilmesi için kredi notunun ortalama bir düzeyde olması da talep edilmektedir. Sigortasız olsa dahi kredi taksitlerini kolaylıkla ödeyebilmesi de gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP