DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Pratik Ödemelerle HSBC

Pratik Ödemelerle HSBC

HSBC müşterisi olmanız takdir de, yaşantınızda yapabileceğiniz birçok ödemeye pratiklik katabilirsiniz. HSBC ile birçok farklı alan için oldukça pratik ödeme seçenekleri mevcut olup, yapacağınız ödemeyi kolaylıkla yapma imkanına sahipsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Pratik Ödemelerle HSBC
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok farklı alanda, oldukça geniş yaşam alanında yapabileceğiniz ödemeleri HSBC ile yapıp, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Hayat kolaylaştıran ödeme yöntemleri ile sizde bu kolaylığın bir parçası olabilir, hayatınızda pratikliği biraz daha fazla yer verebilirsiniz.

Ödemeler Artık Otomatik!

Hayatın bi parçası haline gelmiş olan faturaları artık tek bir talimat ile düzenli hale getirebilirsiniz. Elektrik, su, doğalgaz ve daha birçok fatura çeşidini vereceğiniz tek bir talimat ile düzenli bir şekilde ödemesinin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bilgi mesajları telefonunuza sms olarak aktarılır.

Ödemeler Oldukça Düzenli!

Belli bir hesaba, aynı zamanlarda aynı miktar para yatırma, gönderme işlemini artık vereceğiniz bir talimat ile düzenli hale getirebilirsiniz. Ödeme yapılacak zamanlarda, ödeme yapılacak kişilere ödeme yapılacak tutar otomatik olarak yapılır.

Kira Takibine Son!

Dilerseniz havale, dilerseniz EFT ile her ay ev sahibinize kira ödemesini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Her ay kira takibi yapmayı bir köşeye bırakıp, bu işlemi otomatik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Okul Ödemeleri

Okula düzenli olarak ödeme yapıyorsanız bu vakit kaybına artık son diyebilirsiniz. Talimatınız ile kuruma ait bilgiler, ödeme tutarı ve ödeme yapılacak tarihi belirlediğiniz zaman, bu işlem sizden zaman almadan gerçekleşmeye devam edecektir.

Maaşınız HSBC’de

Maaşınızı HSBC yoluyla temin ettiğinizde, hem müşterisine hemde firmalara HSBC’ de avantajlar bitmiyor.

Emekli Maaşı

Emekli maaşını HSBC ile temin eden herkese birçok ayrıcalık sunuluyor. Bu ayrıcalıklar hakkında genel bilgi edinmek için web sayfasını veya en yakın HSBC şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Çocuklar Harçlıksız Kalmasın

Her ay düzenli bir şekilde harçlık gönderimini HSBC ile sağlayabilirsiniz. HSBC ödeme yöntemleri oldukça geniş bir yelpaze olmakla beraber pratiktir.

Mobil Ödemeler İçin

Yine sizin vereceğiniz tek bir talimat ile mobil ödeme işlemleri düzenli bir şekilde otomatik olarak gerçekleşir. Bunun için gerekli tlimatları vermeniz gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP