DOLAR

32,5681

0.09%
EURO

34,8082

-0.1%
ALTIN(gr)

2.495,21

0,45%
BİST 100

%
Bu Yıl 2020 Kreşler Ne Zaman Açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Açıklama!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bu Yıl 2020 Kreşler Ne Zaman Açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Açıklama!

Bu Yıl 2020 Kreşler Ne Zaman Açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Açıklama!

Uzun bir süre devam eden korona virüs etkisini azaltmak için kapatılan birçok yer yavaş yavaş açılmaya başladı. Bunlardan biri de kreşler. Çalışan anne babalar için büyük önem arz eden bu haberin detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Bu Yıl 2020 Kreşler Ne Zaman Açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Açıklama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl Kreşler Ne Zaman Açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama! Uzun bir süre devam eden korona virüs etkisini azaltmak için kapatılan birçok yer yavaş yavaş açılmaya başladı. Bunlardan biri de kreşler. Çalışan anne babalar için büyük önem arz eden bu haberin detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kreşler ne zaman açılacak? Salgının kontrol altına alınmaya başlamasıyla birlikte aşama aşama yasaklar kaldırılmaya başlandı. Kaldırılan yasaklar içinde sokağa çıkma yasağı olan çocuklar için belirli aralıklarla kısıtlama kaldırılmıştı. Aynı zamanda bazı illerde seyahat yasağı kaldırılmış, alışveriş merkezleri de restoran sinema ve kafe haricinde açılmıştı. Tüm bu aşamalardan sonra kreşlerdeki durumun ne olacağı merak konusu oldu. Dünkü yapılan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen bu konu üzerine açıklamada bulundu. Erdoğan’ın dünkü açıklaması şöyle:

“Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okulların eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim öğretim yılı önümüzdeki eylül ayında başlayacaktır. Bakanlığımızın yaz aylarındaki kurs ve benzeri faaliyetler ise kendi takviminde devam edecektir. Üniversitelerle ilgili duyuruyu YÖK zaten daha önce yapmıştı. Kreşler ve gündüz bakımevleri 15 Haziran’da faaliyete geçecektir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP