DOLAR

32,3650

-0.12%
EURO

34,8281

-0.1%
ALTIN(gr)

2.395,37

0,09%
BİST 100

%
Hem İş Sahibi Olun Hem Aylık Ödeme Alın! İŞKUR Günlük 232.71 TL Cep Harçlığı Veriyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Hem İş Sahibi Olun Hem Aylık Ödeme Alın! İŞKUR Günlük 232.71 TL Cep Harçlığı Veriyor!

Hem İş Sahibi Olun Hem Aylık Ödeme Alın! İŞKUR Günlük 232.71 TL Cep Harçlığı Veriyor!

ABONE OL
30 Ocak 2023 08:47
Hem İş Sahibi Olun Hem Aylık Ödeme Alın! İŞKUR Günlük 232.71 TL Cep Harçlığı Veriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet vatandaşı için birçok alternatifi değerlendirmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre yeni çalışma ile herkes kazançlı çıkacak. İşte detaylar.. Devlet desteği alan vatandaşlara bu sefer yeni bir çalışma sunulmuş olacak. Buna göre İŞKUR ile ortaklaşa yapılan çalışmada vatandaşlar hem iş öğrenecek hem de günlük 232.71 TL ödeme almış olacak. Aylık alınmayacak ödemeler vatandaşları rahatlattı.

Çünkü aylık ödemeleri beklerken acil olan ihtiyaçlar hemen karşılanmayabiliyor. Günlük yapılan ödemeler sayesinde hem acil ihtiyaçlar giderilmiş oluyor hem de vatandaş motive şekilde verilecek eğitimlere katılıyor. Yapılan açıklamalara göre günlük ödemelerden yararlanmak için vatandaşlar eğitimlere fiziksel şekilde katılmalıdır. Fiziken katılmayan vatandaşlar yoklamada görülmeyecekler ve ödeme alamayacaklar. Ayrıca 232.71 TL ödemeleri için başvuruda bulunacak vatandaşların 15 yaşından büyük olması da gerekiyor.

Hiçbir Şekilde Ödeme Alınmamalı

İŞKUR ile ortaklaşa yapılacak bu eğitim için kişilerin İŞKUR’a kayıtlı olması da gerekiyor. İŞKUR’a kayıtlı olmayan vatandaşların ödeme almaları ve eğitime katılmaları mümkün değil. İŞKUR binasına giderek kayıt oluşturulabilir veya online şekilde kayıt yapılabilir. Emekli olan vatandaşların bu ödemden yararlanması mümkün olmayacak. Sadece emekli olan vatandaşlar değil aynı zamanda bir yerden maaş alan, devlet destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar da ödeme alamayacak, eğitimlere katılmayacak. Bu maddeyle paralel olarak 1 aydan uzun süreli şekilde primleri ödenmiş vatandaşların başvuruları da okunmadan silinecek. Daha önceden iş ve meslek danışmanlığı alan vatandaşların başvuruları kabul edilecek. Programın 3 ay sürmesi hedefleniyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP