DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Acun Ilıcalı TV8’de Depremzedeler İçin Ne Kadar Bağış Topladı? Kaç SMS Geldi?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Acun Ilıcalı TV8’de Depremzedeler İçin Ne Kadar Bağış Topladı? Kaç SMS Geldi?

Acun Ilıcalı TV8’de Depremzedeler İçin Ne Kadar Bağış Topladı? Kaç SMS Geldi?

Acun Ilıcalı kendi kanalı olan TV8'de depremzedeler için düzenlediği bağış gecesinde rekor tutarda bağış topladı. Bağışlanan rakam toplamı her dakika artarak devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Acun Ilıcalı TV8’de Depremzedeler İçin Ne Kadar Bağış Topladı? Kaç SMS Geldi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TV8 de Tek Yürek adlı programla Acun rekor bağış topladı. Elazığ depreminden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için Tüm halkımız adeta kenetlendi hem telefonla hem SMS yoluyla bağış gecesine katılan vatandaşlarımız Malatya’da ve Elazığ’da depremden etkilenen depremzedelerin yaralarını birlikte sarmaya çalıştı.

Acun Ilıcalı gecenin tüm reklam gelirini de depremzedelere bağışladığını açıkladı.

Toplam gönderilen SMS sayısı 2.500.000

Acun Ilıcalı’nın TV8’de Tek Yürek adli yardım gecesinde topladığı bağış miktarı belli oldu. SMS ve canlı bağlantılarda yapılan yardımların toplamı 51 milyondu ancak henüz banka hesaplarına yatırılan tutarlar hesaplanmamışti.. Acun Ilıcalı kesin rakamın bir sonraki gün belli olacağını canlı yayında zaten duyurmuştu.

Banka havaleleri ile birlikte toplanan bağış miktarının 73 milyon olduğu bildirildi.

Elazığ’lı işadamı yerel TV sahibi Burak Soylu.. ” Elazığ soğuk ama bu yayınınız Elazığ’ı ne kadar ısıttı bilemezsiniz. Devletimize çok teşekkür ediyorum İlk günden beri buradaydı. Elazığlıların psikolojik mülkünü hem Devletimiz hem sizin bu yayınınız ne kadar hafifletti bilemezsiniz.. bu şehrin sokaklarında büyümüş biri olarak bu şehirde kazanan biri olarak milyon TL bağışta bulunuyorum”

Servet Şerifoğlu, Vural Kozmetik adına 100 bin TL

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin Ailesi adına 100.000 TL bağışta bulundu.

Depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili gelişmeleri web sitemiz üzerinden anlık olarak takip etmeye devam edebilirsiniz. Tüm gelişmeler güncel olarak okuyucularımıza duyurulacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP