DOLAR

32,5038

-0.14%
EURO

34,9589

0.28%
ALTIN(gr)

2.435,78

0,53%
BİST 100

%
Odeabank Kurumsal Krediler Hakkında Merak Edilenler

Odeabank Kurumsal Krediler Hakkında Merak Edilenler

Odeabank bireysel müşterilerine olduğu kadar kurumsal müşterilerine de fırsatlar sunmaya devam ediyor! Şimdiye kadar avantajlı fırsatlarla sağladığı kredi imkanlarıyla bilinen Odeabank kredi kullanmak isteyen kurumsal müşterilerine birçok çeşit ve kolaylıkta kredi imkanı sunuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:17
Odeabank Kurumsal Krediler Hakkında Merak Edilenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’ın kobi kredileri ve kurumsal işletmelere verebileceği kredi seçenekleri:

Rotatif Kredi:Kısa süreli nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik kredi,nakite ihtiyaç duyduğunuz zamanlar cari hesap şeklinde çalışır. İhtiyacınız bittiğinde krediyi kısmen veya tamamen durdurabiliyor olmanız büyük bir avantaj. Böylece faiz artışı ve ödemesinden kaçınmış oluyorsunuz. Kullanım anında sabitlenmeyen faiz ve vade oranı için kredinin faiz tahakkuku 3 ayda bir yapılıyor.

Spot Kredi:Vadesi belirli finansman ihtiyaçları için tek seferde kullanabileceğiniz bir kredi türüdür. Kredinin faizi ve anaparası,vade tarihinde kapatılır. Spot kredilerde tutar,faiz oranı ve vade süresi,kredinin süresi boyunca aynı kalır. Piyasadaki değişikliklerden,dalgalanmalardan,sunulan sabit faiz oranlarıyla kaçının!

İskonto-İiştira Kredileri:Çek senet gibi daha vadesi dolmamış olan ticari senetlerinizi,vadesinden önce ciro ve teslim seçeneği ile bankamıza satarak nakde çevirebilirsiniz. Çek veya senetten alacağınız tutar hesaplanır,faiz, KKDF,komisyon ve BSMV düşülerek kalan meblağın ödemesi sağlanan kredidir.

İşletme Kredisi:Yurtdışında dövizle temin edilen, bankalarda DEK veya TL ile kullandırılabilen kredidir. Vade kısıtı yoktur ve ödemelerinizi eşit taksitler veya esnek ödemelerle gerçekleştirebilirsiniz. Ortalama vadeniz 1 yılı geçerse KKDF’den muafiyet sağlanmaktadır.

Döviz Kredisi:İhracat taahhütlerinin yerine getirilmesi karşılığında verilen kredi çeşididir. Spot veya rotatif olarak kullanmak mümkündür.

Dövize Endeksli Kredi:İhracat taahhüdü aranmaz. Dövize borçlanılır,TL olarak kullanılır ve riskler döviz şeklinde takip edilir. Döviz elde edebilecek firmalara finansman sağlanabilir.

Taksitli Kredi:Nakit ihtiyacı,taşıt alışverişi veya işyeri alımında kullabilirsiniz. Tek seferde kullanılabilen kredi,eşit taksitlerle veya nakit akışınıza göre sağlanabilir.

Yatırım Kredisi:Proje Finansman birimi tarafından hazırlanan nakdi,gayrınakdi kredidir. Birim,size yatırım projeniz için uygun olan krediyi sağlar.

İhracat Kredisi:İhracat firmalarının sevkiyat öncesi veya sonrasındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik oluşturulmuş kredi seçeneğidir.

Daha detaylı bilgi ve ticari kredi başvurusu için hemen www.odeabank.com’a girebilir ya da bankanın şubelerine başvurabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP