DOLAR

32,5627

0.22%
EURO

34,9717

-0.07%
ALTIN(gr)

2.441,95

0,25%
BİST 100

%
Vakıfbank’tan Dev Kampanya, 60 Ay Vade ile Kredi Veriyor

Vakıfbank’tan Dev Kampanya, 60 Ay Vade ile Kredi Veriyor

Pandemi dönemi vatandaşlar en çok maddi anlamda zorluk yaşamıştır. Giderler artarken gelir artış göstermemektedir, bu yüzden de Vakıfbank vatandaşa destek paketi hazırlamıştır. Bu pakete göre 60 ay vade ile 225 bin Tl kredi alabilecekler. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Vakıfbank’tan Dev Kampanya, 60 Ay Vade ile Kredi Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar bu zorlu dönemlerde ödemelerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmek adına kredi desteği alıyor, Vakıfbank bu çok beklenen kredi desteği paketini sonunda oluşturdu. İhtiyaç kredisi adı altında oluşturulan pakette müşterilerden talep edilen şartlar neler ve nasıl başvuruda bulunabilir?

Başvurudan bahsetmek gerekirse, Vakıfbank 125 bin ve 225 bin Tl kredi desteği sağlıyor. Bunun için Tc kimlik no, kredi aylık gelir miktarı belirtilir ve 5724 numarasına kısa mesaj olarak gönderilir. Bu şekilde kredi desteği için başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi limiti, vade, faiz oranı ve kredi tahsis ücreti mutlaka belirtilmelidir, başvurular ancak o şekilde kabul edilir.

Kredi Başvuru Ekranı ve Ödeme Şekli

Vakıfbank vatandaşlara 7 farklı seçenek ile kredi desteği imkanı sunuyor. Bu seçeneklerden biri 36 ay vade farkı ile %1.44 faiz oranıdır. Kredi limitleri ise 3000-125.000 Tl arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri ise;

  • Aylık eşit olarak verilen taksit oranları
  • Aylık artan taksit oranı
  • Aylık azalan taksitli kredi ödemesi
  • 3 ay geri ödemesiz eşit taksit
  • 3 ayda bir şekilde eşit taksit
  • Son taksitlerde balon ödeme
  • Değişken taksit oranları ile kredi desteği seçenekleri

Peki başvuru için hangi şartlar gerekmektedir? Banka kendi politikasına uygun bir politika yürütüyor. Kampanya süresince faiz oranlarında değişiklik meydana gelebilir, daha detaylı bilgiye Vakıfbank’ın web sitesinden öğrenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP