DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Detaylar Belirlendi! Emekliye 0 Faizli Kredi Desteği Verilecek

Detaylar Belirlendi! Emekliye 0 Faizli Kredi Desteği Verilecek

ABONE OL
1 Şubat 2023 08:56
Detaylar Belirlendi! Emekliye 0 Faizli Kredi Desteği Verilecek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliye kredi, evren bankaların sayısında bir hayli yükseliş var. Buna göre Halk bankası da emekliye kredi verecek bankalara arasında. İşte detaylar.. Yapılan açıklamaya göre ayda sadece 450 TL taksit imkanıyla kredi sahibi olacak olan emeklileri şimdiden çok heyecanlı. Emekli olsa da nakit ihtiyacı olan emekliler için kredi almak özellikle bu dönemde çok önemli. Halk bankası sadece internet ortamında başvuruya izin vererek emekliye özel kredi imkânı sağlıyor. Açıklamalardan bir diğeri ise emeklilere başvur yapma hakkı tanınan bankanın bunu bir arta bağlaması. Her emekliye verilmeyecek olan kredilerde faiz oranlarının belirlenmesi en sona bırakıldı. Banka vade seçenekleri konusunda esnek davrandığını açıkladı.36 aya varan taksitlendirme seçenekleriyle beraber ödeme planı vatandaşa göre yapılacak.

Sadece Online İşlemlere İzin Verildi

Faiz oranlarını en son açıklayan banka %0 oranında faiz uygulamayı planlıyor. Bu faiz kararı birçok emekli vatandaşı sevindirdi. Bu karar ile beraber binlerce emeklinin bu krediden yararlanması bekleniyor. Kredi kampanyasından yararlanmak için bankanın müşterisi olmak gerekiyor. Halihazırda müşterisi olabileceğiniz gibi müşteri olmak için taahhüt vermeniz de yeterli sayılacak.

Bu bağlamda maaşlarınızı Halk Bankasından almanız gerekiyor. Veya bankanın başka ürün ya da hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Başvurular sadece online ortamda gerçekleştirilecek. Buna göre mobil uygulama ya da internet bankacılığı tercih edilecek. Mobil uygulamayı ister telefona ister bilgisayara indirebilir, 7 gün 24 saat kredi başvurusunda bulunabilirsiniz Aynı durum internet bankacılığı için de geçerli olacak.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Yeliz BAYGÜN

    Iyi günler ben aylardir günlerdir içime oturan bu derdi hangi kuruma bildireceğim diye araştirip sormadim yer kalmadi şansimi birde burdan denemek istedim INSALLAH ve umarimki dikkate alirsiniz sürekli emekli maaşlari yükseldi emekliliere söyle ikramiye böyle ikramiye var denildikce ben kendimi bitiiriyorum demem oki herkes helal yoldan almiyor o emekli parasini Ben her türlü isbat etmeye hazirim benim Antalyada Yaşayan Akrabam Var Anne ve Babadan kalma emeklilerini almak için formilteden boşandi kocasindan,ki ayni evde yaşiyorlar vallaha çatir catir yillardir hak etmedi parayi devletten alip yiyorlar kocasi hiç çalişmaz sürekli hazir gelen parayla içer bir kaç defa bu demekki parasini alan Yüksel Türkmen isimli şahis kardesleri tarafindan şikayet edildi gitti yalan dolan ifadeler verdi ağladi sızladi arkasi gelmedi sonra oturdu güldü istedikleri kadar şikayet etsinler ikamet kağiti burda değil nikahimizda yok eve gelseler bile cocuklarini görmeye geldi deriz olayi gine kapatiriz konulari oldu sürekli ben özellikle rica ediyorum bu TRC. Devletimizden lütfen bu yazimi dikkate alin ve bu insanlari takip altinda tutun haksiz yere Aldiklari paralar yillarca yeter artik Antalya Kepez Muratpaşada kaliyorlar Oyunla planla Anne Ve Babasinin Emekli parasini alan Bayan Yüksel Türkmen Kocasi Ise Yusuf Sarı Asil Konya Kulu, dandir bunlar.. Antalyaya sonradan yerleşmiş olanlardanlar 2.Oğullari bir kızları var Oglunun biri evli Kizida 2020 yilinda evlendi Evde Tek oğlu kaldi oda askerlini yapmiş çatir çatir çalişan birisi Antalyada Aytemiz petrolda çalişmaktadir neden devlet bu insanlara yillardir para veriyor haksiz yere hak etmedikleri Emekli parasinida aliyorlar yillardir buna bir son diyecek ve bu şikayet dilekçemi dikkate almanizi rica ediyorum…..


HIZLI YORUM YAP