DOLAR

32,2534

-0.03%
EURO

34,6850

-0.1%
ALTIN(gr)

2.403,24

0,14%
BİST 100

%
Fatih Terim Ne Kadar Kazanıyor? İşte O Dudak Uçuklatan Rakam!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Fatih Terim Ne Kadar Kazanıyor? İşte O Dudak Uçuklatan Rakam!

Fatih Terim Ne Kadar Kazanıyor? İşte O Dudak Uçuklatan Rakam!

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in ne kadar kazandığı yıllardan beri merak edilen bir konu. Galatasaray, Fatih Terim'in bir yılda ne kadar kazandığını açıkladı. Peki Fatih Terim'in yıllık kazancı ne kadar? Fatih Terim ne kadar kazanıyor? İşte tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizin detayında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Fatih Terim Ne Kadar Kazanıyor? İşte O Dudak Uçuklatan Rakam!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Kulübü ile nesine.com arasında 2 sene süreyle işbirliği anlaşmasına imzalar atıldı. Nef Stadı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir ile nesine.com Ceo’su Halit Gülbakanoğlu katıldı. Galatasaray ile nesine.com arasında varılan anlaşmaya göre nesine.com, 2 sene için Galatasaray futbol takımına forma sırt sponsoru oldu.

 1 Milyar 32 Milyon 380 Bin TL Kazandırıldı

 Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı yapmış olduğu açıklamada, “4,5 ay içerisinde yapılan 17 sponsorluk anlaşması olacak. Böylelikle 1 milyar 32 milyon 380 bin TL’lik tutarı Galatasaray kulübüne kazandırmış olacağız. Bunun gururunu ve heyecanını aynı anda yaşıyoruz. Bu, Galatasaray tarihinde önemli bir ilktir. 2 sene açısından erkek futbol takımının sırt sponsorluk hakkını vereceğiz. Nesine.com, beraber iş yapmaktan onure olacağımız bir kurum. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, Galatasaray ile Nesine.com markasının yan yana gelmesinden oldukça mutluyuz. “İfadelerini kullandı.

 Felipe Melo İle Alakalı Herhangi Bir Çalışmamız Şu Anda Yok

Galatasaray Futbol Kulübü’nün transfer faaliyetleri ile ilgili konuşan Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, “eksikliklerimiz var ise bunları devre arasında bütçemiz ve hocamızın istekleri doğrultusunda gidermeye çalışacağız. 6 numara oldukça konuşuluyor. Bu hususta çalışmalarımız olacak fakat Felipe Melo ile alakalı herhangi bir çalışmamız yok. başka pozisyon açısından da ihtiyaçlarımız doğrultusunda girişimlerde bulunacağız.” Şeklinde konuştu.

 Fatih Terim Ne Kadar Kazanıyor?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in sözleşmesi ile alakalı çeşitli söylentilere yanıt veren Başkan Yardımcısı, “3 milyon eurodan, 35 ile 40 milyon TL’den bahsediliyor. Bunlar kesinlikle gerçekçi rakamlar değil. Fatih Terim, boş mukaveleye imzasını attı. İmzadan önce senelik 18 milyon TL alıyordu. Bizde hakkaniyet bağlamında önceki sözleşmenin yapıldığı euroya baktık ve buna göre 21 milyon lira üzerinden 3 yıllık sözleşmeye imza attık. Bugünkü kur üzerinden hesaplandığında 1,9 milyon avroya denk geliyor. “Şeklinde görüşünü bildirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP