Camdaki Kız Dizisine Öyle Bir İsim Katılıyor Ki!

Camdaki Kız Dizisine Öyle Bir İsim Katılıyor Ki!

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden 'Camdaki Kız’ dizisine bomba gibi bir isim transfer olacak. Geçtiğimiz sezon başı başlayan ve büyük bir ilgi gören dizinin kurgusu Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Camdaki Kız Dizisine Öyle Bir İsim Katılıyor Ki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi birbirinden önemli oyuncuların oynadıkları dizinin her bölümü adeta milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. Dizi şu anda en iyi dönemini yaşıyor desek belki de yeridir. Özellikle de oyuncu kadrosuna katılım sağlayan oyuncuların göstermiş oldukları oyunculuk performansları gerçekten takdire şayan.

 ‘Camdaki Kız’ dizisinin ikinci sezonunun başında Hayri karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan katıldı. Bu oyuncunun katılım sağlaması ile beraber dizide çok büyük bir farkındalık meydana geldi. Şimdi ise iddialı ve yeni bir isim daha ‘Camdaki Kız’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmaya hazırlanıyor.

 Arka Sokaklar adlı Fenomen dizide tam 15 sezon boyunca oynayan Yüsra Geyik, ‘Camdaki Kız’ dizisine katıldı. Bir gazetecinin Instagram hesabından paylaşmış olduğu habere göre Yüsra Geyik, camdaki kız dizisinde ‘Zeliha’ adlı bir karaktere hayat verecek.

 Oyuncu Yüsra Geyik; çocukluk, ergenlik ve gençlik çağlarını Arka Sokaklar adlı dizide geçirdi. Milyonlarca izleyicinin gözlerimin önünde büyüyen Yüsra Geyik, geçtiğimiz haziran ayı içerisinde Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonunda finalin hemen sonrasında Kanal D dizisine veda etmişti.

 Yüsra Geyik, Kanal D yapımı ‘Camdaki Kız’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

 Yüsra Geyik Kimdir?

21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. İlkokul 1. Sınıfı Samsun’da tamamladıktan sonra ailesinin taşınması üzerine ikinci sınıfa İstanbul’da devam etti. Henüz 4. Sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursu ile tiyatro yaşamına başladı. Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümünde bitirdi. 13 yaşında kameralarla tanışalım Yüsra Geyik, ilk etapta Hayat Bilgisi dizisinde oynadı. Asıl popülerliğini ise 15 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde oynayarak yaşadı. Hüsnü Çoban karakterinin kızı ‘Zeliş’ karakterini oynayan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde mükemmel bir tecrübe kazandıktan sonra şimdi Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP