Kahkaha Atmaktan Karnınız Ağrıyacak,Evrim Alasya İle Emre Kınay’dan ‘İki Bekar’ Geliyor!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Kahkaha Atmaktan Karnınız Ağrıyacak,Evrim Alasya İle Emre Kınay’dan ‘İki Bekar’ Geliyor!

Kahkaha Atmaktan Karnınız Ağrıyacak,Evrim Alasya İle Emre Kınay’dan ‘İki Bekar’ Geliyor!

Evrim Alasya ile Emre Kınay’ın beraber rol aldıkları bol kahkahalı, eğlenceli ve müzikli "iki bekar" oyunu, 10 ile 11 Aralık tarihlerinde Duru tiyatro Watergarden Performans Merkezinde! Duru tiyatronun, 5. sezonunda seyirciler tarafından yoğun bir ilgi gelmesi üzerine görme devam eden oyununda harika dakikalar sizleri bekliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Kahkaha Atmaktan Karnınız Ağrıyacak,Evrim Alasya İle Emre Kınay’dan ‘İki Bekar’ Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mükemmel oyunculuk performansları ile Evrim Alasya ile Emre Kınay, bu sefer sizler için geliyor. “İki bekar”, Shanette İle Jack’in arkadaşlarının arayıp bulması ile bir düğün davetinde bir araya gelip aynı masada oturmaları ile başlangıç yapan komik hikayesini gözler önüne seriyor. Amerikan tiyatrosunun en bilindik komedi yazarlarından Sam Bobrick’in kaleme aldığı, sahneye koyma işini Duru Tiyatro’nun yaptığı “iki bekar” oyunun yönetmenliğini ise Emre Kınay yapıyor. Evrim Alasya ile Emre Kınay’ın beraber rol aldıkları bu oyunda, Duru Tiyatro’nun Zafer Aslan, Tarkan Tekyıldız, Serdar Aslan’ın orkestrasını oluşturduğu Durucazzz! İkiliye sergileyecekleri canlı performansları ile eşlik edecek ve seyircilere müzikal tadında kahkaha dolu bir iki saat sunacak.

 “İki bekar” oyununda Shanette İle Jack’in son derece komik kurgusu, arkadaşlarının çöpçatanlığı ile bir düğün davetinde aynı masaya oturmaları ile başlangıç yapacak. Bir arkadaşa, bir ilişkiye ihtiyaç duyan Shanette, Jack’i adım adım izleyecek, Jack ise son derece korkuyor; birine bağlanmaktan, terkedilmekten, bir ilişkiden ve aldatılmaktan ve tabii ki de soyulmaktan…

 En çok da çatlak Shanette’ten korkuyor fakat Shanette son derece ısrarcı ve kararlı davranıyor. Vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yok. Ekin Tuncay Turan’ın Türkçeye çevirdiği “iki bekar” oyununun müziklerini ise pek çok popüler sanatçıya bestelerde veren Serdar Aslan büyük bir özveri ile hazırladı. Oyunun dekor tasarımı ise Saldıray Çakar ve ses ile ışık tasarımı ise Erkan Kalkan ve dramaturjisi ise Ayşegül Hardern tarafından hazırlandı.

 10 aralık 2021 Cuma ve 11 Aralık 2021 cumartesi akşamları saat 20 de Duru tiyatro Ataşehir watergarden performans merkezi’nde sahne arayacak “iki bekar tırnak işareti oyununu sakın kaçırmayın!

Biletler biletix’te

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP