Destan 2. Bölüm Neler Olacak? Ebru Şahin’den Harika oyunculuk Performansı!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Destan 2. Bölüm Neler Olacak? Ebru Şahin’den Harika oyunculuk Performansı!

Destan 2. Bölüm Neler Olacak? Ebru Şahin’den Harika oyunculuk Performansı!

Türk dizi sektöründe özellikle de gelmiş olduğu önemli noktayı dile getirmesi hususunda 'Destan’ dizisi çok güçlü bir örnek teşkil ediyor. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin başrollerinde yer aldıkları Destan dizisinin ilk bölümü çok iyi bir ilgi yakaladı. Reytingleri ile de birincilikler almayı başaran dizinin salı rekabetinde Masumlar Apartmanı dizisinin önüne geçmesi bir tesadüf veya şans eseri değil.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Destan 2. Bölüm Neler Olacak? Ebru Şahin’den Harika oyunculuk Performansı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun senelerdir tarihi yapılar üzerinde çalışma gerçekleştiren ve önemli projeleri de yürüten Mehmet Bozdağ’ın sahibi olduğu Bozdağ Film, Destan adlı dizi ile beraber bir ön yargıyı daha ortadan kaldırdı. Türk dizi sektöründe bir kadın kahramanın ön planda bulunduğu, savaşçı yönünü izleyicilere kabul ettirdiği ve görsellik açısından 8.yy gibi zor bir dönemin ortamının oluşturulması ve seyirci ile buluşturulması gibi zorlu bir görevi layığı ile yerine getirmeye çalışmaları bu dizinin ön plana çıkmasında en önemli kriterler arasında yer alıyor.

 Tarihi dizi hususuna değişik bir boyut kazandırmayı başaran ve çıtayı daha da yükseğe çıkartan destan dizisi, bunun karşılığını da milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanmak ile elde etti. Ekranlara gelmeden önce pek çok ülke televizyonu ile yapılan anlaşmalar ile destan zaten çok güçlü bir görüntü sergilemeyi başardı.

 Destan dizisinin ortaya çıkma hikayesi

Mehmet Bozdağ, bir programda bu dizinin ortaya çıkma hikayesini dile getirdi. Aslında Akkız karakteri ünlü yapımcının hayali şeklinde kurguladığı birisidir. Yani tarihi vakalara dayanarak ilerleme kat eden bir hikaye aslında yok. Tamamen kurgulanmış bir dizi senaryosu izleyicinin karşısına çıkıyor. Mehmet Bozdağ’ın hayalini kurduğu kadın kahraman olarak Akkız ortaya çıktı ve oluşturulan harika atmosfer ile dizi hedefini daha ilk bölümden itibaren izleyiciye yansıtmayı başardı.

 Hercai’den Sonra Ebru Şahin, Herkesi Şaşkına Çeviren Sahnelere İmza Atıyor

 Oyuncu Ebru Şahin, daha öncesinde ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve çokça sevilen Hercai dizisinde Akın Akınözü ile başrolü paylaşıyordu. Atv’ nin hercai dizisi ile iyi bir çıkış yakalamayı başardı. İlk başrolünde Reyyan karakteri ile milyonlarca izleyicinin gönlünde adeta taht kurdu.

Önceki dizide naif, iyilik timsali Reyyan karakterinden sonra izleyici onu şimdi de Destan dizisinde görüyor. Bir başka iddialı yapımı olan destan dizisi, bu hafta ilk bölümü ile ekranda idi. Bu akşam ekranlara Destan 2. Bölüm gelecek ve izleyiciler, Reyyan karakterinden sonra Akkız karakterinin kendinden emin ve çılgınca hareketlerini izlemek için adeta dakikaların geçmesini bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP