Sana Söz Dizisinde Savaş Yeni Başlıyor!

Sana Söz Dizisinde Savaş Yeni Başlıyor!

Star TV ekranlarında her hafta izleyici ile buluşan ‘sana söz’, yeni bölümü ile bu akşam sizlerle beraber olacak. Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın oynadıkları bu dizide; her şeye ve herkese rağmen inanmış oldukları yolda gitmekten asla şaşmayan, Elif ile Ömer’in hikayesini ekranlarda görüyoruz. Reytingleri beklentilerin altında gelen bu proje, iyi bir prodüksiyona sahip.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Sana Söz Dizisinde Savaş Yeni Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

03 Medya tarafından yapımcılığının üstlenildiği bu dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken, Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın senaryosunu kaleme alıyor. Erkan Petekkaya, bir polis rolünde oynarken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu akşam ekranlara gelecek 5. yeni bölümde neler olacağı ise ortaya çıktı.

 Sana Söz 5. Bölüm Neler Olacak?

Ayşe’ye bir saldırı girişiminin olması ile beraber kartlar tekrardan dağıtılacak. Rıza ile Bora arasında sebebi bilinmeyen bir savaş başlayacak. Erdem, meydana gelecek bu yeni savaşın dışında kalmayı istiyor olsa da Ayşe’yi kurtarması ile beraber gelişim gösteren olaylar onu bir taraf seçmeye zorlayacak. Erdem ile Elif arasındaki gerilim sürerken, Erdem ise en büyük desteği aslında Aslı’dan görecektir.

 Azmi babanın uğramış olduğu fiziksel şiddete yönelik izleri fark eden Saniye, artık her şeyin farkına varacaktır. Tehlike çanları ise bundan sonra Aysel için çalacak. Elif ile Ömer, Levent Gürsoy cinayeti sebebiyle tekrardan işbirliği yapacak. Elif, Azmi baba ile bildiklerini Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arayacak.

 Umut ile Duru’nun doğum günü, Karaca ailesini tekrardan bir araya getirecek fakat hesaba katılmamış bir misafir ile Erdem ve Elif arasında yeniden ipler kopma noktasına gelecek. Duru’ya gelmiş olan sürpriz hediye onu geri dönülmez bir yola sürükleyecek ve artık Rıza ve Bora arasındaki beklenen hesaplaşma yaşanacak.

 Sana söz dizisi 5. yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Star’da!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP