Masterchef’te ‘Yağlama’ Yarışının Kazananı Belli Oldu
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Masterchef’te ‘Yağlama’ Yarışının Kazananı Belli Oldu

Masterchef’te ‘Yağlama’ Yarışının Kazananı Belli Oldu

Dün akşam Masterchef yemek yarışması programının 123. son bölümü ekranlara geldi. Yeni bölümde haftanın kaptanları ile takım kadroları belirlendi. Yarışmacılar, mavi takım kaptanı olmak amacıyla gayret gösterdi. Yarışmacılar, 'yağlama' yapmak suretiyle mücadelelerine devam etti. En lezzetli ‘yağlama’ yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve böylelikle kırmızı takım kaptanı belirlendi. Daha sonrasında ise kaptanlar, takımları meydana getirdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Masterchef’te ‘Yağlama’ Yarışının Kazananı Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Masterchef Türkiye yemek yarışması programında heyecan devam ediyor. En güzel yemekleri yapıp jüri üyelerine beğendirmek amacıyla ter döken yarışmacılar, kıyasıya mücadele ediyor. Bu hafta yine birbirinden ilginç ve güzel dakikalar yaşandı.

 Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye’nin 15.haftasının ilk gününde (pazartesi) kaptanlık oyunu için mücadele edildi. Tanınan süre içerisinde şeflerin beğenisini kazanmak amacıyla kayseri yağlaması yapmak amacıyla yarışmacılar ter döktü. Şefler, 8 tane yağlama yapmaları açısından 45 dakikalık süre tanıdı. Süre bittikten sonra Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna, tadım yapmak suretiyle ilk etapta başarılı 4 ismi açıkladı.

 Bu isimler: Mert, Sergen, Dilara ile Hasan’dı. En güzel ve en başarılı yağlamayı yaparak kaptanlık oyununu kazanan kişi ise Sergen Özen, bu haftanın mavi takım kaptanı olmayı başardı.

Masterchef 2021’de kaptanlık oyunu akabinde mavi takım kaptanı Sergen, kırmızı takım kaptanı olarak ise Eren’i seçti. Daha sonrasında ise iki takım kaptanı, diledikleri yarışmacıları kendi takımlarını alarak yeni takımlar oluşturdu.

 Sergen’in kaptanlığını yaptığı mavi takımda Aras, Burcu, Hasan ve Tahsin yer alırken; kırmızı takım kaptanlığını Eren’in yaptığı grupta ise Görkem, Safanur, Dilara ile Mert yer aldı.

 Düelloyu kazanan Sergen oldu

Mavi takım kaptanı Sergen ile kırmızı takım kaptanı düelloda takımlarına avantaj kazandırmak amacıyla gayret gösterdi. Kaptanlar düellosu yine bilgi yarışması biçiminde gerçekleştirildi. Sorulara rakibine oranla daha çok doğru cevap veren Sergen, 11-4 ile kaptanlar düellosunu kazanan isim olmayı başardı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP