DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ormanın arasına kaçan iguanayı görebilir misin? Böyle zor bulmacayı en zeki insan bile çözemiyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ormanın arasına kaçan iguanayı görebilir misin? Böyle zor bulmacayı en zeki insan bile çözemiyor!

Ormanın arasına kaçan iguanayı görebilir misin? Böyle zor bulmacayı en zeki insan bile çözemiyor!

ABONE OL
28 Ekim 2022 15:15
Ormanın arasına kaçan iguanayı görebilir misin? Böyle zor bulmacayı en zeki insan bile çözemiyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Böyle zor bulmacayı en zeki insan bile çözemiyor! Ormanın arasına kaçan iguanayı görebilir misin? Yukarıdaki görsel hem çocuklar hem de yetişkinler için yapboz olarak paylaşıldı. İllüzyon, izleyicilere “ İguanayı görebiliyor musun?” diye sorarak bahçedeki iguanayı bulmaları için meydan okuyor. . Bu optik illüzyon görüntüsü, ağaçlar ve yemyeşil çimenlerle dolu bir bahçeyi göstermektedir. Ama resimdeki İguana’yı görebiliyor musunuz?

Bu görseldeki gizli hayvanı insanların sadece %1’inin bulabildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü IQ’nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak gerçek bir IQ testi yapmak seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur. Peki, ormanın arasına kaçan iguanayı görebilir misin? Böyle zor bulmacayı en zeki insan bile çözemiyor.

GİZLİ HAYVANI BULABİLİR MİSİN?

Bahçedeki iguanayı tespit etmekte zorlanıyorsanız, görmenize yardımcı olmak için buradayız. Optik illüzyonda ağaçlar, bir bank ve bir kuş banyosu olan bir bahçe görebilirsiniz. İguana, resmin sol üst tarafında bir ağaç dalı üzerinde oturuyor.

YAPRAKLAR KAMUFLE EDİYOR

İlk başta, hayvan ağaçların yapraklarıyla kamufle edildiğinden iguanayı tespit etmek oldukça zordur. Ancak birkaç saniye sonra şeklin içinden onun yaprak değil, ağaçta oturan bir İguana olduğunu anlayacaksınız. Bir İguana, sırt boyunca dikenli bir tepesi ve yeşilimsi bir rengi olan büyük, ağaçsı bir tropikal Amerikan kertenkelesidir. Görüntü, bahçede gizlenmiş iguanayı bulmaya çalışırken binlerce yetişkinin başlarını kaşımasına neden oldu.

İŞTE YERİ

Size kolaylık sağlamak için aşağıdaki resimde iguanayı detaylı bir şekilde açıklama gereği duyuyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP