DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Biraz evvel açıklandı! SGK destekli olarak 20.250 TL veriliyor! Başvuru yapanlar trink alıyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Biraz evvel açıklandı! SGK destekli olarak 20.250 TL veriliyor! Başvuru yapanlar trink alıyor!

Biraz evvel açıklandı! SGK destekli olarak 20.250 TL veriliyor! Başvuru yapanlar trink alıyor!

ABONE OL
29 Ekim 2022 15:42
Biraz evvel açıklandı! SGK destekli olarak 20.250 TL veriliyor! Başvuru yapanlar trink alıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuru yapanlar trink alıyor! Biraz evvel açıklandı! SGK destekli olarak 20.250 TL veriliyor!  Garanti üzerinden başvuru yapmaya karar veren kişiler koşulların uygunluğu halinde gelir belgesi ve kimlik ibraz ederek başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Resmi olarak site üzerinden yapılan duyurunun ardından 30 bin TL kadar kredi çekmek isteyen kişiler çok kısa sürede sonuç alabilecek. İnternet bankacılığı tercih edenler uygulama üzerinden de hızlı biçimde işlerini halledebilir.

SGK’dan alan kimseler bu bankalara başvurmaları halinde destekli biçimde kredi kullanabilecekler. Kampanyayı süresi içinde değerlendirmek oldukça önemlidir. SGK’lı iseniz bankalardan kredi çekmeniz sizin için çok daha kolay olacaktır. İhtiyacınız varsa bu fırsatı kaçırmadan kredinizi çekmek için başvurunuzu yapmalısınız.

SGK Destekli Kredi Çekmek İsteyenlerin Dikkatine

Devlet bankalarından yapılacak bu işlemlerle birlikte 20.250 TL’ye kadar kredi çekebileceksiniz. Otuz altı vadeli olarak sunulan bu ihtiyaç kredisini ödemeye ise üç ay ertelemeli başlayarak nakit kullanabilir. Garanti Bankasının yanı sıra Halkbank ve Ziraat Bankası da resmi duyurularını yapmış olup buralardan da nakit ihtiyacı için başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Düşük faiz oranlarından faydalanarak ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Resmi internet siteleri üzerinden faiz oranlarını inceleyebilirsiniz. Bu oranlara göre sizi zorlamayacak olan bankadan kredinizi çekebilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP