DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
7 saniyede denizaltındaki gizli hazineyi bulabilir misin? Sadece zihni çok iyi çalışanlar hazinenin yerini buluyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 7 saniyede denizaltındaki gizli hazineyi bulabilir misin? Sadece zihni çok iyi çalışanlar hazinenin yerini buluyor!

7 saniyede denizaltındaki gizli hazineyi bulabilir misin? Sadece zihni çok iyi çalışanlar hazinenin yerini buluyor!

ABONE OL
2 Kasım 2022 17:29
7 saniyede denizaltındaki gizli hazineyi bulabilir misin? Sadece zihni çok iyi çalışanlar hazinenin yerini buluyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece zihni çok iyi çalışanlar hazinenin yerini buluyor! 7 saniyede denizaltındaki gizli hazineyi bulabilir misin? Optik illüzyonlar, genellikle bir nesnenin veya çizimin veya beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan insanların zihin büken ve şekil değiştiren görüntüleridir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi çeşitli optik yanılsamalar vardır. Araştırmalar, normal bir insan beyninin her açıdan farklı bir algı oluşturan şeylere veya görüntülere farklı bakabileceğini göstermektedir.

Bu optik yanılsamalar, olayları nasıl algıladığınıza ve zeka seviyenize biraz ışık tuttukları için psikanaliz testinin bir parçası haline gelir. Bu sefer, resimde deniz altındaki gizli hazineyi bulmanız gereken optik illüzyonun zekice bir illüstrasyonunu bulduk. Peki, Deniz altındaki Gizli Hazineyi bulabilir misiniz? İşte IQ’nuzu Test Edecek Optik İllüzyon

ZİHNİNİZİ TEST EDECEK ZEKA OYUNU

Yukarıdaki resim zor bir bilmecedir ve hem yetişkinler hem de çocuklar için bir Zeka Oyunu olarak tasarlanmıştır. Bu optik illüzyon, içinde bir sürü deniz canlısı, az sayıda jöle balık, yıldız balığı ve bir ahtapot bulunan sualtının güzel resmini gösterir. Bu optik illüzyonun en zor yanı, denizin altındaki gizli hazineyi tespit etmektir. Görüntü, içindeki gizli hazineyi bulmaya çalışan binlerce kişiyi meraklanırdı.

GİZLİ HAZİNEYİ BULABİLİR MİSİNİZ?

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve su altındaki gizli hazineyi bulmaya çalışın. İçindeki gizli hazineyi bulmak biraz zor gibi görünebilir ama deniz resminin altındaki doğru kabuğa bakarsanız gizli hazineyi görebilirsiniz. Kolaylık sağlamak için, aşağıdaki resimde gizli hazineyi vurguladık.

7 SANİYEDE GÖREN OLMADI

Resmin içindeki denizin altındaki gizli hazineyi sadece 7 saniyede tespit etmeyi başarırsanız, bunun olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Araştırmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkardı.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP