DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Beyninizin sağ mı sol tarafını mı kullanıyorsunuz? Bu test beyin kontrolünü şipşak sağlıyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Beyninizin sağ mı sol tarafını mı kullanıyorsunuz? Bu test beyin kontrolünü şipşak sağlıyor!

Beyninizin sağ mı sol tarafını mı kullanıyorsunuz? Bu test beyin kontrolünü şipşak sağlıyor!

ABONE OL
4 Kasım 2022 15:41
Beyninizin sağ mı sol tarafını mı kullanıyorsunuz? Bu test beyin kontrolünü şipşak sağlıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu test beyin kontrolünü şipşak sağlıyor! Beyninizin sağ mı sol tarafını mı kullanıyorsunuz? Bu optik illüzyon ile IQ’nuzu test etmenizi tavsiye ediyoruz. Bu optik illüzyon görüntüsünde, ilk gördüğünüz görüntü sol beyinli veya sağ beyinli olup olmadığınızı ortaya koyuyor. Peki, önce bir kuğu mu yoksa sincap mı gördünüz? Beyninizin sağ mı sol tarafını mı kullanıyorsunuz? Bu test beyin kontrolünü şipşak sağlıyor.

Bu optik illüzyona baktığınızda ilk olarak ne görüyorsunuz? Cevap beyninizin hangi tarafının daha baskın olduğunu ve buna karşılık daha yaratıcı veya mantıklı bir insan olup olmadığınızı söylemenize yardımcı olabilir. Beynimizin birçok gizemi vardır ve kesinlikle her insanda fark edilen yüksek bir potansiyele sahiptirler. Araştırmalar, beyninin sağ tarafının daha aktif olduğunu, bazılarının ise sol tarafında daha fazla hareket aldığını ortaya koyuyor.

HANGİ TARAF DAHA AKTİF?

Esas olarak her bir kişinin özellikleri ile ortaya çıkıyor. Bir kişide en çok hangi tarafın mevcut olduğunu bulmak için bu optik illüzyon gibi bazı yollar bulunuyor.

Bu durumda ilk gördüğünüz şey beynin hangi tarafının en aktif olduğunu ortaya çıkarabiliyor.

KUĞU: BEYNİN SAĞ TARAFI

Bu görüntüdeki kuğu figürünü hemen görenler beynin sağ tarafından en fazla etkiyi alan kişilerdir. Bu daha iletişimsel sanatlar ve meslekler gibi yaratıcı arayışlara daha uygun oldukları anlamına gelir.

Ayrıca bu kişilerin sezgileriyle güçlü bir ilişkisi vardır ve duygu ve deneyimlerine inanırlar. Bu şekilde, bazen daha fazla duygusal dengesizlik anlamına gelebilecek duygulara daha duyarlı olduklarını görmek kolaydır. Ancak derin, yoğun, empatik ve tutkulu olduklarını inkar edemeyiz!

SİNCAP: BEYNİN SOL TARAFI

Öte yandan kuğuya zıt olarak görülebilen bir sincap figürü görenler de var. Bunun nedeni görüntünün tam olarak yorumların ikiliğini ve ayrıca beynin iki tarafını temsil etmek için yapılmış olmasıdır.

Bu durumda dünyayı yorumlamanın rasyonel yanıyla çok daha fazla ilişki kuran insanlar buluyoruz. Sonuç olarak, daha az irrasyonel insanlardır ve çatışmaları ve farklı sorunları çözme konusunda daha yeteneklidirler.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP