DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Resmen açıklandı! Her aileye para yardımı müjdesi geldi! 7 Kasım Pazartesi hesapları kontrol edin!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Resmen açıklandı! Her aileye para yardımı müjdesi geldi! 7 Kasım Pazartesi hesapları kontrol edin!

Resmen açıklandı! Her aileye para yardımı müjdesi geldi! 7 Kasım Pazartesi hesapları kontrol edin!

ABONE OL
4 Kasım 2022 15:59
Resmen açıklandı! Her aileye para yardımı müjdesi geldi! 7 Kasım Pazartesi hesapları kontrol edin!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

7 Kasım Pazartesi hesapları kontrol edin! Her aileye para yardımı müjdesi geldi! Savaş pandemi derken artan fiyatlar birçok ailenin bütçesini zorlamaya başladı. Neyse ailelerin bu zorlu şartlar altında ezilmemesi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birçok farklı yardımda bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde de ailelere 500 TL yardım yapılacağı ile ilgili sosyal medyada haberler çıkmaya başladı.

Yardımlar İçin Başvuru Şartları Nelerdir?

Kurumların sağladığı desteklerden faydalanmak istiyorsanız öncelikle bazı şartlara haiz olmanız gereklidir. Bu şartlar kimi zaman T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak kadar basitken bazen kurumlar sizden belgeler isteyebilmektedir.

Genelde sosyal yardım projelerinde hane gelirini kontrol etmek adına gelir belgesi ya da muhtaçlık belgesi istenebilmektedir.

Ayrıca kişiler hakkında daha fazla bilgi almak adına birçok kurum form doldurmanızı talep edebilir. Formda hane içinde yaşayan kimselerin sayısı ve ne iş yaptıkları, yaşları gibi bilgileri almaya yönelik sorular bulunmaktadır.

Ayrıca ikametgâh ve iletişim bilgilerinizi öğrenme amaçlı sorularda bulunabilir. Bu bilgilerin doğru şekilde girilmesi oldukça önemlidir. Bu bilgiler ışığında yardım alıp alamayacağınıza karar verilecektir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (8)
  • Kerim sürücüoğlu

    Emekliler ve askari üçretliler hariç diyebilirsiniz genel gibi yazmanın mantıgı yok

  • Şenel tongunc

    Ben is ariyorum bulamiyorum

  • Berensu akçay

    Bravo ahmet bey kazandiniz🥰😘

  • Emrah Toker

    Bu yardımlardan hep bahsediliyor, ama sonuç yok.

  • Murat dikkutuk

    Neyin belgesi bu bu ülkede 3500 4000 TL emekli maaşı alan insan fakirdir

  • Cenk deniz

    Sabıkası olan arkadaşlar n yapsin çalışmak yerine tekrardan bıraktıkları hayatlarına verimi donsunler evlerine nasıl ekmek götürsünler sinucda herkezin ailesi var v yaşamak içinde paraya ihtiyaç var

  • Muhammet mehdi saraç

    Otopark görevlisi olmak istiyorum

  • Mülteza kalık

    Aga iyi güzelde 9 bin maaş var beş çocuk bir hanım ve birde ben 1850 tl kişi başına milli gelir deniliyor. Tamam oda kabul hesabını siz yapın 7 kişilik bir ailede 1850 * 7 =12950 tl yapar. Bunun neresi başvurunun reddini gerektirir anlamadım hemen hemen 3 bin tl eksiğim var.Diğer yandan zaten ben geçim derdine düşmüşüm birde üzerine aldığım maaşın vergisi kesiliyor %27 noluyoruz lan hani nerde insanlık nerde adalet benden alıp maaşı 15 bin olana veriyorsun neymiş evi kiraymış yapmayın aile ve sosyal hizmetler bakanı burda yanlış yapıyor herşey sana toz pembe gösterilip el altından zengin ve ihtiyacı olmayanlara destek sağlanıyor yazıklar olsun


HIZLI YORUM YAP