DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
SGK-SSK ve Bağkurlu çalışan bugün emekli olsa kaç TL maaş alır? 4A- 4B-4C için e-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Güncel maaş oranları değişti
  • Finans 365
  • Gündem
  • SGK-SSK ve Bağkurlu çalışan bugün emekli olsa kaç TL maaş alır? 4A- 4B-4C için e-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Güncel maaş oranları değişti

SGK-SSK ve Bağkurlu çalışan bugün emekli olsa kaç TL maaş alır? 4A- 4B-4C için e-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Güncel maaş oranları değişti

ABONE OL
6 Kasım 2022 10:02
SGK-SSK ve Bağkurlu çalışan bugün emekli olsa kaç TL maaş alır? 4A- 4B-4C için e-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Güncel maaş oranları değişti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

4A- 4B-4C için e-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Güncel maaş oranları değişti… SGK-SSK ve Bağkurlu çalışan bugün emekli olsa kaç TL maaş alır? SGK başta olmak üzere birçok kişi günümüzde artış gösteren enflasyon oranları sebebiyle yüksek orandan maaş alabilme olanaklarına sahip olabilecekler. Günümüzde bu alanda faaliyet sürdüren birçok hizmet döngüsü bulunuyor. Hizmetlerin gelecek günlerde geniş standartlarda sürdürülmesi kişileri memnun eden gelişmeler arasında bulunuyor.

E-Devlet Üzerinden Yayınlanacak!

Bağkurlu başta olmak üzere SGK ve SSK mensupları hizmetlerden yararlanma olanaklarına sahip oluyorlar. Böylelikle her açıdan kaliteyi ön plana çıkarabiliyorlar. Ne kadar maaş alınacağı konusu ise son günlerde yapılan açıklamalarla beraber netlik kazanıyor.

Yüksek düzeyde e-devlet üzerinden güncel maaş oranlarının gelişim göstermesi kişileri memnun eden en önemli gelişmelerden birisi olarak kabul ediliyor.

Dolayısıyla hizmetlerin ayrıcalıklı bir hizmet döngüsünde gerçekleşmesi ve bu süreçte hizmetlerin fırsatlarla dolu olması günümüz dünyasında ilgileri üzerine çeken gelişmelerden birisi olarak kabul ediliyor.

4A Emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?

Özel sektörde çalışan kişilerin, tahmini emekli maaşını hesaplaması için SGK kurumuna ait emeklilik aylık hesaplama aracı bulunmaktadır.

4A’lıyım ne kadar emekli maaşı alırım hesaplamasını kolayca yapmak için;

T.C. Kimlik numaranız,
(SSK) Sicil numaranız,
Baba adınız,
Nüfus il,
Doğum tarihi
gibi bilgileri eksiksiz doldurmanız durumunda emekli olmanız durumunda tahmini emekli maaşınızın ne kadar olacağı bilgisini verir.

4B Emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?

Bağkur olarak da bilinen, kendi işini yapan kişilerin emekli olmaları durumunda ne kadar emekli maaşı alırım sorusunun cevabı; kolay ve birkaç adım uygulayarak hesaplamak mümkündür.

4B’liyim ne kadar emekli maaşı alırım hesaplamasını kolayca yapmak için;

T.C. Kimlik numaranız,
Kurumunuz,
bilgilerini doldurduktan sonra doğru şekilde güvenlik kodunu girmelisiniz. Adımları eksiksiz şekilde tamamlandıktan sonra tahmini emekli maaşınızı hesaplayabilirsiniz.

4C emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?

Devlet kurumlarında çalışan kişilerin, sigorta türü olan 4C emekli maaşını hesaplamak için SGK kurumunun web sayfasında yer alan hesaplama aracı kullanılır.

4C’liyim ne kadar emekli maaşı alırım hesaplamasını kolayca yapmak için;

Derece
Hizmet Yılı
Aylık Tarihi
Kademe
Hizmet Ayı
Pay/Payda
Ek Gösterge
Kıdem Yılı
Kad.Taz.Ek Gösterge
Makam+Temsil+Görev Tazminat Göstergesi
İkramiye Yılı

gibi bilgilerin eksiksiz doldurulması durumunda 4C tahmini emeklilik maaşı hesaplaması yapılır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP