DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Resimdeki güveyi 3 saniyede en kralı bile göremiyor! Sadece IQ puanı 140 üzeri olanlara çözebiliyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Resimdeki güveyi 3 saniyede en kralı bile göremiyor! Sadece IQ puanı 140 üzeri olanlara çözebiliyor!

Resimdeki güveyi 3 saniyede en kralı bile göremiyor! Sadece IQ puanı 140 üzeri olanlara çözebiliyor!

ABONE OL
7 Kasım 2022 15:27
Resimdeki güveyi 3 saniyede en kralı bile göremiyor! Sadece IQ puanı 140 üzeri olanlara çözebiliyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece IQ puanı 140 üzeri olanlara çözebiliyor! Resimdeki güveyi 3 saniyede en kralı bile göremiyor! Yukarıda gösterilen görüntü, yaprakların arasına gizlenmiş güveyi 5 saniye içinde görmenizi sağlayan bir optik illüzyondur. Zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Unutulmamalıdır ki, bir bireyin zekasının belirlenebileceği tek yol optik illüzyonlar değildir. Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyonel olarak tasarlanmış IQ testlerine girmeniz önerilir.

Bu optik illüzyondaki asıl zorluk, yukarıda paylaşılan resimdeki gizli güveyi bulmaktır ve bu tür sorunları çözmenin anahtarı, görüntüden anlamlı sonuçlar çıkarmak için gözleminizin gücünü kullanmaktır. Gözlem becerileri, düzenli uygulamalarla geliştirilebilir. Gizli güveyi gördünüz mü? Resme dikkatlice bakın. Cevap tam önünüzde ancak etrafındaki ortamla uyum sağlama yeteneği nedeniyle gözlerinizi ve beyninizi kandırıyor.

RESİMDEKİ GÜVEYİ BUL!

Bazılarınız güveyi ilk bakışta fark etmiş olabilir, bazıları ise onu bulmak için çok uğraşmış olabilir.

Bazıları hala güveyi arıyor olabilir. Endişelenmeyin, çözüm aşağıda sunuldu. Söz konusu güve, Epitausa sp olarak da bilinen yaprağı taklit eden bir güvedir.

İŞTE CEVAP

Görüntüyü eğdiğinizde net bir şekilde görünecektir. Herhangi bir yırtıcı tarafından fark edilmemek için yaprağı ne kadar akıllıca taklit ettiğine bakın.

Bu tür sorunları çözmenin anahtarı, uygulama ile geliştirilebilecek iyi gözlem becerilerine sahip olmaktır. Benzer türde bir meydan okumada 11 saniyede tespit etmenizi gerektirir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP