A101, BİM, ŞOK’ta gelde alma indirimi yapıldı! Fiyatlar yüzde 20-30-40 düştü! Yumurta, süt, bakliyat, ayçiçek yağı…
  • Finans 365
  • Aktüel
  • A101, BİM, ŞOK’ta gelde alma indirimi yapıldı! Fiyatlar yüzde 20-30-40 düştü! Yumurta, süt, bakliyat, ayçiçek yağı…

A101, BİM, ŞOK’ta gelde alma indirimi yapıldı! Fiyatlar yüzde 20-30-40 düştü! Yumurta, süt, bakliyat, ayçiçek yağı…

ABONE OL
11 Kasım 2022 10:40
A101, BİM, ŞOK’ta gelde alma indirimi yapıldı! Fiyatlar yüzde 20-30-40 düştü! Yumurta, süt, bakliyat, ayçiçek yağı…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yumurta, süt, bakliyat, ayçiçek yağı… A101, BİM, ŞOK’ta gelde alma indirimi yapıldı! Fiyatlar yüzde 20-30-40 düştü!  Türkiye’nin sevilen üç büyük marketi A101, BİM ve ŞOK yeni yeni kampanyaları ile halkı şaşırtmaktan hala vazgeçmediler. Her hafta yepyeni indirimli ürünler ile bundan vazgeçmemeyi planlıyor gibiler.

Üstüne üstlük temel gıda maddelerini içeren bir liste ile hepimizin karşısına çıkıyorlar. Bu her zaman olduğu gibi halk tarafından mutluluk ile karşılanıyor. Bir kez fiyatları gören artık bu üç marketten vazgeçemez duruma geliyor. Bu hafta da müşteri kervanına yepyeni yüzlerin katılacağı gerçeği göründü. Çünkü bu fiyatlar ile tam tersinin olması imkânsız. Ülkemizin en uygun fiyatlı olan bu marketlerini düzenli olarak takip edenler marketlerin sunduğu akıl almaz indirimlerden faydalanma fırsatını elde edebilirler.

Herkes A101, BİM, ŞOK ‘ta Soluğu Aldı

Yaşam şartları yaşadığımız günlerde oldukça zorlaştı. Şartlarını zorlayıp ailelerini en iyi şekilde yedirip içirmek isteyen anne ve babaların ilk durağı BİM, ŞOK veA101 haline gelmeye başladı. Birbiri ardına kampanyalar ile bu üç market müşterilerini memnun ediyor.

Bu kampanyaları kaçırmamak şart haline gelen günümüzde, bilinçli tüketici nereden ne zaman alışveriş edeceğini biliyor. Zaten senelerin müşterisi oldukları BİM, ŞOK ve A101’den her hafta aynı kampanyaları sürdürmelerini ısrar ile beklemekteler. Marketlerin indirimlerini takip edenler bu alışverişlerden karlı çıkmaya başladı.

İndirimli Ürünler Hangileri

Kıyma ve et ürünleri, süt, zeytin, meyve çeşitleri ile halk bu hafta fileleri doldurmakta. Bunlar dışında sayısız ürün de raflarda indirim etiketleri ile yer almakta. İndirimlerin dozunu her geçen hafta arttırarak sevenlerine her hafta yenilerini eklemekteler.

Böylece evlerdeki buzdolapları rengârenk taze meyveler, kıyma ve et ürünleri, kahvaltılıklar, zeytin çeşitleri ile dolmaya başladı. Artık enflasyon karşısında daha dik durmayı başaran kişiler bu marketlerden alışveriş edenler arasından çıkmakta.

Hem kalite hem de fiyattan vazgeçemeyenler için artık bu üç market fırsatını kullanmak zorunluluk haline gelmiş durumda. Eğer şanslılar sınıfına ayrılmak sizin için önemliyse siz de hemen kararınızı verin ve bu haftanın indirim fiyatlarını inceleyin.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP