DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Geko kertenkelesini 9 saniyede bulabilir misin? En kralı benim diyen bile bulamadı, ortalık karıştı…
  • Finans 365
  • Gündem
  • Geko kertenkelesini 9 saniyede bulabilir misin? En kralı benim diyen bile bulamadı, ortalık karıştı…

Geko kertenkelesini 9 saniyede bulabilir misin? En kralı benim diyen bile bulamadı, ortalık karıştı…

ABONE OL
11 Kasım 2022 14:04
Geko kertenkelesini 9 saniyede bulabilir misin? En kralı benim diyen bile bulamadı, ortalık karıştı…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

En kralı benim diyen bile bulamadı, ortalık karıştı… Geko kertenkelesini 9 saniyede bulabilir misin? Bir optik illüzyon mücadelesinin temel amacı, resimde gizlenmiş veya akıllıca kamufle edilmiş bir nesne bulmaktır. Optik illüzyonları çözmede çeşitli heyecan unsurları vardır. Optik illüzyonlar, sizden gizli bir hayvan veya nesne bulmanızı isteyen resimlerden yararlanır. Bazı durumlarda, bir nesne gibi görünen, gerçekte tamamen farklı bir nesneye dönüşebilir. Gerçek fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar olmak üzere çeşitli optik yanılsamalar vardır. O halde şimdi bu optik illüzyon testini deneyin.

Yukarıda paylaşılan görsel, birincil amacı beyninizi kandırmak olan bir optik illüzyon resmidir ve size düşen görev bu illüzyonun üstesinden gelmek ve bu resimde bulunan geko kertenkelesini 9 saniyede tespit etmektir. Bu, deneyimli biri tarafından birkaç saniyede çözülebilecek kolay bir meydan okumadır.

ALGINIZI TEST EDİYOR

Optik illüzyon resimleri, gözlem becerilerinizi ve algı seviyenizi test eder ve bir dereceye kadar zeka seviyenizi anlamanıza yardımcı olur.

Optik illüzyonlar aynı zamanda hem gençler hem de yetişkinler için harika bir eğlence kaynağıdır. Beyniniz için bir egzersiz görevi gören beynin belirli merkezlerini uyarırlar.

GECKO’YU 9 SANİYEDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Resme yakından bakarsanız, bir ağaç dalının yakınlaştırılmış görüntüsünün gösterildiği bir orman manzarası olduğunu göreceksiniz.

Sizin için zorluk, resimde bulunan, yırtıcılardan veya potansiyel avlardan saklanmak için zekice kamufle edilmiş bir kertenkele bulmaktır.

Bazılarınızın üstün gözlem becerilerinizle gekoyu fark ettiğinize inanıyoruz. Geko’nun nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Çözümü gördüğünüzde inanamayacaksınız.

İŞTE CEVAP

Bu, bir ağacın kabuğunu taklit etme yeteneğine sahip, onu ağacın bir parçası gibi gösteren Yosunlu Yaprak Kuyruklu geko kertenkelesidir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP