DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Emekliye 11 maaş faizsiz kredi ve 4 maaş nakit avans müjdesi az önce geldi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Emekliye 11 maaş faizsiz kredi ve 4 maaş nakit avans müjdesi az önce geldi!

Emekliye 11 maaş faizsiz kredi ve 4 maaş nakit avans müjdesi az önce geldi!

ABONE OL
12 Kasım 2022 09:00
Emekliye 11 maaş faizsiz kredi ve 4 maaş nakit avans müjdesi az önce geldi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Az önce açıklama geldi! Emekliye 11 maaş faizsiz kredi ve 4 maaş nakit avans müjdesi… Çalışma hayatını noktalamış ve daha rahat bir hayat tarzına geçen emekli vatandaşların refahı için önemli adımlar atılmaktadır. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalar da dikkati çekti. Sadece emekli kişilerin yararlanabileceği faizsiz kredi seçenekleri çok konuşuldu. Buna göre tam on bir maaş oranında kredi çekilmesi mümkün olacak.

Faizin işlemediği bu kredilere ek olarak nakit avans da olacak. Ödenecek avanslar ise dört maaş tutarındadır. Bu konuda net açıklama bekleyen emekliler bu imkanın kendilerine tanınması ile birlikte çok rahat edeceklerini ifade ediyorlar.

Kredi ve Avans Fırsatını Kaçırmayın

Kampanya bünyesinde yer alan nakit avans seçeneği otuz altı ay vade ile birlikte kullanılabilir durumdadır. Yıl içerisinde kullanılan avanslarla emekliler fazla yorulmadan geri ödemeye başlayabilecektir.

Yüksek enflasyonun sebep olduğu para sıkıntılarına çözüm olması beklenen bir kampanyadır. Krediyi çekenler ihtiyaçlarını bu şekilde kolaylıkla karşılayabilecektir. Milyonlarca insanı ilgilendiren bu haberin büyük yankı yaptığını söyleyebiliriz.

Bu haberlerin detaylarının açıklanması ile birlikte emekliler bu kredi imkanlarından yararlanmak için bekliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP