DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Paradan para kazanın! Cebinizde yer alan 5 TL adeta servet ediyor! Hemen bakın!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Paradan para kazanın! Cebinizde yer alan 5 TL adeta servet ediyor! Hemen bakın!

Paradan para kazanın! Cebinizde yer alan 5 TL adeta servet ediyor! Hemen bakın!

ABONE OL
16 Kasım 2022 08:42
Paradan para kazanın! Cebinizde yer alan 5 TL adeta servet ediyor! Hemen bakın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cebinizde yer alan 5 TL adeta servet ediyor! Hemen bakın! Paradan para kazanın! Ardından 2006 yılı başında Yeni ibaresi Türk Lirasının başından atılmış ve yine Türk Lirası olarak yeni basım Türk Liraları basılmıştır. Bu iki basım sırasında bazı hatalı paralar piyasaya sürülmüştür. Bu paralara denk gelenler veya sahip olanlar oldukça şanslı sayılabilir.

Paradan Para Kazanmak Buna Denir

Bu hatalı basım paralar ilk anda sahte izlenimi bırakmaktadır. Ancak para tanım kalemi ve para makinesi ile denendiğinde gerçek para olarak tanınmaktadır. İşte cebinizde bu paralardan var ise kat kat para kazanabilirsiniz.

Hatalı basım paralar birkaç hatadan birini taşımaktadır. Bazı hatalı paralarda 50 Türk Lirası yerine 5 Türk Lirası yazılıdır. Sıfır rakamının yazılmadığı bu paralar 50 Türk lirası renklerinde ve deseninde basılmıştır. Sadece bir sıfır atlanmıştır. Bu paralardan piyasada bir miktar bulunduğu bilinmektedir.

Bir başka tür hata da para kâğıdının basım esnasında katlanması sonucu bir bölümün basılmadan beyaz kalması şeklinde olmaktadır. Koleksiyoncular, gerçek para kâğıdına, darphanede gerçek para mürekkebi ile basılan paralara ilgi göstermekte çok yüksek fiyata satın almak istemektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP