DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Asgari ücrete zam + 4.000 TL ek ödeme müjdesi! Asgari ücretli çalmadan oynayacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Asgari ücrete zam + 4.000 TL ek ödeme müjdesi! Asgari ücretli çalmadan oynayacak!

Asgari ücrete zam + 4.000 TL ek ödeme müjdesi! Asgari ücretli çalmadan oynayacak!

ABONE OL
16 Kasım 2022 15:53
Asgari ücrete zam + 4.000 TL ek ödeme müjdesi! Asgari ücretli çalmadan oynayacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Asgari ücretli çalmadan oynayacak! Asgari ücrete zam + ek ödeme müjdesi! Son yapılan zamlarla beraber artan asgari ücret tutarı 5500 TL’ye kadar yükseltildi. Fakat birçok asgari ücretli çalışan geçinmekte zorluk yaşadıklarını belirttiklerinden dolayı maaşlara bir iyileştirme daha yapıldı ve asgari ücretle çalışanlara ikramiye verileceği duyuruldu.

Gelen ikramiye haberi asgari ücretli çalışanlar tarafından sevinçle karşılandı. Milyonlarca asgari ücretli çalışan için maaşa ek ödeme yapılacak. Daha önce üstünde uzunca bir süre durulan ek ödeme ile ilgili her an adım gelebilir. Gözler Meclis’ten gelecek haberlere çevrilirken, maaşa ek 4.000 TL verileceği öne sürüldü!

Asgari Ücretliyi Mutlu Edecek Haberler Geliyor

İkramiye verileceği ile ilgili haberlerin sosyal medyada yayılması ile birlikte asgari ücretli çalışanlar adeta erken bayram yaşadılar. Birçok çalışan konun detaylarını öğrenmek için resmi ağızlardan gelecek olan açıklamalara kulak kesildiler.

Henüz detaylar belli olmamakla birlikte kanun teklifinin şu an onay aşamasında olduğu gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca devletin bu teklifi asgari ücretlilerin daha fazla mağdur olmaması için meclisten hızlıca geçirmek istediği de konuşuluyor.

Eğer söylentiler doğruysa teklif meclisten fazla beklemeyecek ve en geç önümüzde ay içinde hesaplara yatmış olacak. Böylece asgari ücretli çalışanlar bir nebze de olsa ekonomik olarak rahatlayabilecek.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP