Altın fiyatlarında al gülüm ver gülüm dönemi bitti! Piyasa tarumar oldu! ‘Son tarih 31 Aralık’ diyerek uyardı
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın fiyatlarında al gülüm ver gülüm dönemi bitti! Piyasa tarumar oldu! ‘Son tarih 31 Aralık’ diyerek uyardı

Altın fiyatlarında al gülüm ver gülüm dönemi bitti! Piyasa tarumar oldu! ‘Son tarih 31 Aralık’ diyerek uyardı

ABONE OL
30 Kasım 2022 09:27
Altın fiyatlarında al gülüm ver gülüm dönemi bitti! Piyasa tarumar oldu! ‘Son tarih 31 Aralık’ diyerek uyardı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasa tarumar oldu! ‘Son tarih 31 Aralık’ diyerek uyardı. Altın fiyatlarında al gülüm ver gülüm dönemi bitti! Gram altının 1051 TL’ye ulaşmış olması gözleri bu yatırım aracına çevirdi. Tam altın 6882 TL üzerinden işlem görürken çeyrek altının fiyatı ise 1733 TL olarak geçiyor. Bu noktada genel talebin satıştan çok alış olduğuna dikkat çekmek gerekmektedir. Elinde altını olanlar da bunu tutmaktan yana. FED tarafından faiz artımının olması altın fiyatlarını da etkilemişti. Bu noktada altın düşüş gösterse de doların yükselmesiyle fiyatlar tekrar arttı.

Altın Önümüzdeki Günlerde Nasıl Seyredecek

Yükselmeye devam etmesi beklenen altın Merkez Bankası tarafından oranlarının arttırılmasıyla da çok konuşulmuştu. Son iki senede altına verilen önemin gittikçe arttığını söylemek mümkündür.

Bankalar konuyla ilgili dikkat çeken reklamlar yapmakta ve konuyla ilgili çeşitli hizmetler sunmaktadır. Gelecekte de bu yatırım aracının gözde olacağını söylemek mümkündür.

Altına yatırım yapmak isteyenler altının seyrini dikkatli bir şekilde takip ederek bu yatırımlarını yapmaya karar verebilirler. Böylece en karlı yatırımı yapma konusunda kararı doğru şekilde vermiş olursunuz.

Piyasa Tarumar Oldu!

Altın ons fiyatında teknik olarak 1705-1815 dolar aralığını takip etmeye devam etmekteyiz. Henüz pozitif manzara devam etmekte. Yukarıda 1815’e kadar yükselişlerini sürdüreceğini ön görü ediyorum. Gram altın 1054-56 lira aralığında yatay bir gün geride bıraktı.

‘Son Tarih 31 Aralık’ Diyerek Uyardı

Türkiye’de milyonlarca arazi sahibi insan var fakat çiftçi kayıt düzeninden çiftçilik kartlarını almadıklarını görüyorum. 31 Aralık son tarih. e-Devlet’ten kayıt olmanız lazım. Devletin çoğu teşvik ve takviyeleri var. ÇKS’ye kayıt olan 2 milyon 170 bin çiftçi var. Arazileri olanlar da bu kartlara sahip değiller. Tüm teşviklerden yararlanmıyorlar. Memleketinde tarım arazisi olanlar da atıl biçimde topraklarını terk ettiler. Üşeniyorlar.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. finans365 sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP